Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda Auto: Výroba Octavií v Bratislavě potvrzena

12 komentářů

Len či to nie je zaver vyroby v Bratislave ked musi robit Octavky.
Hlavne ze nemusim za tym pasom stat to bi som bol nasrany a kvalita bi bola tiez taka........
Klaudius
Ja som napísal, že mi niečo vadí? >😁
A čo ti to vadí?
Klaudius
Ak berieš v úvahu karosériu, tá je jasne iná. Technika rovnaká vraj na 80%. A Oltcity neboli horšie len o 20%, v tom má pravdu. Ale je to blbý príklad k tejto téme.
Myslí, že seki. trepol naozaj blbosť, teda v tom, že kvalita je záležitosťou dodávaných dielov a nie aj montáže. Aj z originál dielov najlepšej kvality sa dá zostaviť šrot...
tak dost výkresů bylo hodně jiných, nebo Oltcit byl absolutní kopie VISY?proč mu píšeš o blbečcích..jako podle sebe soudím...? :-!
Klaudius
Tak ďalšia značka do zbierky. Z brány VW Bratislava už vychádzajú Volkswageny, Porsche aj Audi, teraz pribudne Škoda. Ešte Seat a nakoniec zostane čakať už len lamborghini alebo dokonca Bugatti.... >😁 >😁 >😁
Klaudius
Odkud jsi přišel, blbečku? Kvalita aut závisí také od kvality finální montáže. Na pásu může být třebas Turek, pokud dělá co má a tak jako má, tak to nepoznáš.
Vem si jako příklad Citroen Visa/Oltcit. Francouz byl autem slušné kvality, Rumun naprostý zmetek. A výkresy stejné. Kdyby v Rumunsku makali Slováci, nebo taky Češi, výsledek by byl naprosto stejný.
RS
Možná, že výjimka potvrzuje pravidlo, ale třeba turecký Mercedes by mohl vyprávět. Taková italská středa taky nevznikla kvůli špatnému materiálu 😉
aaach boze! Ty o com tocis? Kvalita aut predsa nezavisi od regionu ale od dodavanych dielov. Poddimenzovany diel ti odide vzdy, nezavisle na tom, kde ti ho namontuju! A ako sam vies, slovenske fabriky maju problem s pracovnou silou. Uz minuly rok boli vydavane desattisice pracovnych povoleni pre Rumunov a Bulharov....prave pre slovenske fabriky.
Jeeej, ako sa to pekne cita. My na Slovensku len verime, ze Dkodu nesklameme😃) Dufajme ze sa bude darit
Klaudius
Tak je to přeci pravda. Taky Octávka bude jednou kvalitní a spolehlivá. Je předem jasné, že lidi vytrénovaní Touaregem, Q7 a taky poršákem nezmontují žádný zmetek. Pokud nebudou zmetci naši páni škodováci a nebudou méně kvalitní materiál podsouvat na Slovensko, ať si slováčkové poradí, a pak se chechtat, že neumí smontovat dobré auto. Děkujeme, Bratislavo!¤¤¤