Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

9 komentářů

ctrl3d
prosim doporucte kdo mate zkusenosti spolehliveho dovozce aut z nemecka
tažak
To je stejné,jako by jsi chtěl čísla do Sportky,která vyhrají
ctrl3d
vazne? to opravdu neni v cechach nikdo kdo si dovezl auto z nemecka? potrebuji nekoho kdo umi nemecky, vyzna se v nakupovani aut v nemecku a pojede se mnou a s vlekem do nemec auto koupit. asi jsem narod zlodeju, podvodniku a gauneru.
tažak
Ty podvodníky asi bereš podle sebe,v Německu je hodně bazarů kde mluví česky,polsky rusky,formality vyřídí a žádného vědátora k tomu tomu nepotřebuješ.Zkus to a zjistíš,že vyjde nastejno to auto koupit tady.
ctrl3d
beru to podle komentaru zde na foru. neni snad v nemecku staceni kilometru trestny cin?
Frantizsekk
Mozna maji nemci ve vic autech lepsi vybavu?
ctrl3d
koukam, ze se tady clovek pomoci nedocka. neptal jsem se zda maji lepsi vybavu ve vice autech. komentu moc nerozumim popravde.
Frantizsekk
tio byla reakce na tazakuv prispevek, ze to vyjde nastejno, jako v cr. Osobne si myslim, ze v nemcich je vetsi sance sehnat nepretoceny auto a s trochou stesti i v lepsi vybave. Zajel bych si pro nej osobne, pripadne vzit s sebou nekoho, kdo mluvi nemecky. cesky firmam, co to tahaj bych se obloukem vyhnul.
Bydlim v irsku, takze ja si zajedu pro dalsi auto do anglie-moc hezky ceny a i vybava, akorat registracni dan bude neco kostovat
hroch 1958
Ahoj,
moc sem nechodím, ale dovezl jsem z Německa za poslední 2 roky 3 auta a jsem spokojen. Pokud mi sem dáš na sebe kontakt podělím se o zkušenosti.
Luboš