Novinky
Stejsn
1
B3 nejhezčí passat, kór variant.
rohor
0
Nejhezčí Passat to není, ale rozhodně nepohorší. Jo to byla doba, když VW dělal opravdu slušná auta, která dobře vypadala a dobře jezdila. Ty časy jsou dávno pryč.
zůstane Kojotou i když na ní nalepíš znak VW. Pro zákazníky Volkswagenu nebyl prostě rejžokastrol prostě dost dobrej. :-!
VW honorace!
Kojota polebs!
Kvičte!!!!!!!!! 😒]
VW honorace!
Kojota polebs!
Kvičte!!!!!!!!! 😒]
Nebylo to náhodou spíše tak, že kdo chtěl kvalitní Toyotu tak neměl důvod na ní vozit nálepené logo VW?
Aha pardon zapoměl jsem, kvi-kvik!
Aha pardon zapoměl jsem, kvi-kvik!
Správně ty vepři, tak je hodný! :-!
kvi kvik našinec našemu jazyku vždy správně rozumí, kwik.
Prase je hrozně podceňované zvíře.
Přitom disponuje podobnou inteligencí jako pes.
Málokdo to ovšem ví!
Kwíík.... 😁
https😐/www.youtube.com/watch?…
Přitom disponuje podobnou inteligencí jako pes.
Málokdo to ovšem ví!
Kwíík.... 😁
https😐/www.youtube.com/watch?…
Gratuluji, odhalil si ho v jedné větě, mne se nepřiznal 😁
bylo to myslím Isuzu. nebo jak to bylo?
Jo, Campo. Opel toho měl ale od Isuzu víc. Třeba taky Fronteru a Monterey.
Jj přesně tak.
A šílenej 1.7turbodiesel. Alias Puklá hlava.
Ten pak převzala nešťastná Honda a japanofilní póvl jezdil v těch hnusnejch Civikách UFO a myslel si, že jede na hájteku.
A šílenej 1.7turbodiesel. Alias Puklá hlava.
Ten pak převzala nešťastná Honda a japanofilní póvl jezdil v těch hnusnejch Civikách UFO a myslel si, že jede na hájteku.
šílenější byly motory 2,0 a 2,2, také od Isuzu
máš neúplnou databázi
Opel Frontera měl Isuzu 3,0 4 válec
Daší Opely měly 3,0 litr -6-válec
Oproti těmto větším motorům byl 1,7 zlatý.
máš neúplnou databázi
Opel Frontera měl Isuzu 3,0 4 válec
Daší Opely měly 3,0 litr -6-válec
Oproti těmto větším motorům byl 1,7 zlatý.
Potom jo, ale ze začátku v Astře F to byla hotová tragedie.
Obecně dieselové motory od Isuzu co apliovalo GM byly zlo.
Obecně dieselové motory od Isuzu co apliovalo GM byly zlo.
Já bych řekl, že krásný UFO už mělo svůj (rozuměj-Honda) skvělý motor 2,2D.
Motor sice skvely, ale taky se s tim civic choval jak kladivo (jestli nebylo na predku 70%+ hmotnosti, tak ani deko), a taky mel ten motor, resp. veci kolem, spolehlivost rekneme nejaponskou... . V accordu alespon to chovani bylo ale lepsi, jedna z tech lepsich naft te doby. 😄
Na předku měl +90kg. Spolehlivost pokud vím perfektní. 😄
Jestli to bylo jen 90kg, mno, muze byt, ale pocitove to bylo tak +190kg. 😄 Ad spolehlivost, pisu o vecech kolem, takze podfoukle svody, haprujici DPF, predcasne prokluzujici spojky... na to ta auta trpela velice casto a velice brzo a to vse si sebou prinesl prave diesl (benzinaky na nic z toho netrpeli). Celkove spolehlivost tehle anglicke hondy byla u me spis zklamani, soudobe accordy podle vseho na tom byli o dost lip.
Mě ten motor do Civicu přišel nesmyslný. Jako jít s tankem na srnku. Měl jsem ho v
FR-V a tam byl super, bylo k neuvěření, že má jen 103kw.
FR-V a tam byl super, bylo k neuvěření, že má jen 103kw.
On taky nemel jen 103kw, dobova mereni ukazovala s zeleznou pravidelnosti pres 150k a hlavne se splhal k 400Nm, i kdyz v papirech mel o 50Nm min. Ten motor byl vlastne duvod proc jsem v civicu skoncil. Ne kvuli cislum, ale prubehu, pocitu, tomu ze se snesl srovnani s 20d od BMW z te doby. Byl to i diky sprevodovani silak a do dnes mam pocit, ze s civicem cvicil lip nez aktualnich 180 naftovych koni v mondeu (jeste aby ne kdyz mel 6st. dlouhy jako mondeo 5st). 😄
Tak to mnohé vysvětluje (vyšší naměřený výkon). 😄
Já UFO zkusil taky, s benzínem, ale obratem šlo z domu, nějak jsem si při koupi v Praze málo vyzkoušel podvozek, a byl pro mě nesnesitelný. Škoda, jinak fajn auto.
Já UFO zkusil taky, s benzínem, ale obratem šlo z domu, nějak jsem si při koupi v Praze málo vyzkoušel podvozek, a byl pro mě nesnesitelný. Škoda, jinak fajn auto.