To je nějaký zázrak, že i moderní auta vydrží nijak extrémních -18C? No, když to musel jít startovat dokonce kaskadér...
CRASH_TEST_DUMMY
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
2
Ty už to máš za sebou co?
Othello
3
Mě pobavila informace jak automatická klima rychle rozpoznala, že je zima a začala topit.
Čekali snad že bude v mínus osmnácti klimovat ?
petr petrumr
0
když je dost pod bodem mrazu, tak je sušší vzduch a není nutné to klimatizovat a vysoušet, tohle poznají čidla. U nás třeba taky vyrábějí auta v Nošovicích co mají detekci rosného bodu, u škody se okna zamlžují a musíš klimu spouštět manuálně, dost řidičů zpátečníků to neví a škoda to pro fleet nedělá, neboť škodovky jsou do velkoměst a né tam, kde je příroda.
moan78
1
Hlavne pri -18 sa klima nepusti. Hranica je -5.
petr petrumr
0
u staré náplně a u škodovek.
moan78
0
To som nevedel. Robi mi to aj peugeot. Teraz je ta hranica kolko?
moan78
2
Som jediny, co to video nevie v clanku najst?
Ozzman
1
Letos v zimě jsem měl krásnou zkušenost v -18ti a střetu generací. Jedno auto z roku 2008 od značky v čr vysmívané (start na první stlačení start a začalo topit po 5ti minutách) druhé z roku 2018, tuzemský výrobce se snovým motorem 2.0TDI, nejdřív nechtělo naskočit a pak jízda z centra Prahy do Říčan v zimě... až pak začalo topit 😁 Obě auta stála přes noc venku.
moan78
1
Ze by skodula nedavala k 2.0 tdi elektricke dovytapeni? Divne
petr petrumr
0
možná dává, ale elektronika to někdy nespustí když máš vyštavěný aku po startu a dává raději štávu do řízení, brzd, světel a ofuku skla. Máš to napsaný i v návodu vozidla.
moan78
1
Tak to ale potom pri tdi motoroch mozes klepat kosu celkom dlho.
Killbill
0
Auto ma funkci clima concierge a sama pozna zda je stazena strecha a automaticky podle venkovni teploty reguluje vyhrivani volantu, sedadel, ofukovani krku atd. Auto mam a tezko se to vysvetluje, ale funguje to dokonale
Čekali snad že bude v mínus osmnácti klimovat ?