Novinky
gil54
0
Ono to jde, ovšem bez těch lánů kůže, skla a hliníku místo plastů a bez motoru a prémiových komponentů ti zbude..........Dacia nebo Lada. 😉
Přejít do diskuze
a rozmýšľam, prečo to v bežných autách nejde... mne by sa takáto minimalistická elegancia páčila aj bez lánov kože.
Také to mám rád. Má to styl, funguje to většinou lépe než originál a dá se to pohodlně servisovat. Takže takový poloboháč s tím může klidně běžně jezdit. Já až v příštím životě.
A ruku na srdce, je jen málo i mezi ultraboháči těch, kteří 250 GTO vytáhnou alespoň občas ze skleněné klimatizované vitríny na silnici a na prstech napočítáš ty srdcaře, kteří jí navážno dopřejí plné závodní nasazení např. v Goodwood Revival, nezřídka s placeným pilotem kde ani nějaká ta ranka nebo škrábaneček není vůbec výjimkou.
To ale je třeba mít hodně peněz. Lépe - 5x nebo raději 10x víc než hodně.
A ruku na srdce, je jen málo i mezi ultraboháči těch, kteří 250 GTO vytáhnou alespoň občas ze skleněné klimatizované vitríny na silnici a na prstech napočítáš ty srdcaře, kteří jí navážno dopřejí plné závodní nasazení např. v Goodwood Revival, nezřídka s placeným pilotem kde ani nějaká ta ranka nebo škrábaneček není vůbec výjimkou.
To ale je třeba mít hodně peněz. Lépe - 5x nebo raději 10x víc než hodně.