Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Bojkas
Zákazníci Alpina sice EV třeba opravdu nechtějí, ale zákazníci Porsche a Lamborghini taky nechtěli své nejprodávanější modely SUV, no přitáhlo to množství zákazníků, které je nechtěli a teď jim to dělá větší obrat.
Chceš srovnávat rozšíření modelové nabídky s nesmyslnou elektrifikací? Tak to srovnáš zcela nesrovnatelné! 😲
Alpina je v úplně jiné pozici, než Porsche. Jednak je to malá firma s omezeným rozpočtem, co si nemlže dovolit dělit vývoj mezi ICE a BEV, za druhé jako na malovýrobce se na ni nevztahují předpisy o flotilových emisích, za třetí Alpina neumí vyrobit víc než ~2000 aut ročně, protože na to nemá kapacity a tudíž nemůže ani rozšiřovat portfolio a za čtvrté, zákazníci dali jasně najevo, co si o elektro myslí, takže není sebemenší důvod je házet přes palubu.
Anonym
budou prodávat co? Jo dnes to ještě jde, ale eko pošuci ve vedení EU to mají pevně v rukách.
Taky mám ten pocit, že nebude na výběr a budou muset začít, jak se bude blížit přelom desetiletí 😒
Jinak palec nahoru za, v Evropě, odvážné vyjádření :yes:
Jinak palec nahoru za, v Evropě, odvážné vyjádření :yes:
Myslím že půjdou s elektrozkraty proti zdi ještě pár let a potom si rozbijí čuňu a bude pokoj.
Já si třeba myslím že v Německu to za ty dotované peníze kupují jako hračky, druhé nebo dokonce třetí auto do rodiny 😒]
Jako jediné auto je to opravdu nesmysl.
Já si třeba myslím že v Německu to za ty dotované peníze kupují jako hračky, druhé nebo dokonce třetí auto do rodiny 😒]
Jako jediné auto je to opravdu nesmysl.
Ti mají leda guwno ve swých rukách. Budou nasírat lidi tak dlouho až o ty swoje dobře placené funkce přijdou. 😒] 😒] 😒]
Jinak je pro me samozřejmě zcela zásadní vyjádření tuningoveho úpravce, jehož automobil jsem na cestě nepotkal už tak tři roky…