Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nová generace Iveco Daily - Přeladěno o stupnici výše

Evropský automobilový trh letos obohatila záplava novinek v kategorii lehkých užitkových vozidel. Nadnárodní automobilový kolos Iveco letos také zásadně přestavěl prestižní velkosériovou řadu Daily, která se vyrábí již o roku 1978.
Zpět na článek
neregistrovaný "honzarov"
24. 10. 2007 17:22
Re: Re:
jojo, řadící páka v jumperu na přístrojovce (palubovce) je super, akorát nesmíš mít víc jak 1,8 m , jinak máš kolena zarvané v palubovce a při 2 a 4 si nemůžeš rozvalit hnáty. Když k tomu přidáš málo polohovatelný volant, tak celkový posez je v tom úplně na ho.no . Prostě ti taloši jsou asi malí nebo co.

Jinak ta věta v článku, že jedině Iveco používá žebřinový rám a ostatní samonosnou konstrukci (jako osobák) je podle mě pěkná kravina!!! Každá velká dodávka má samopojízdný rám, jen si vyberete, jestli na to nacpat kabinu, dvojkabinu, valník, furgon, skříň nebo minibus atd.

Jinak motory Iveco jsou špička, což ví i Fiat+Citroen+Peugeot
neregistrovaný "pallas_"
24. 10. 2007 16:58
vyrazny pokrok v interieri.
nova pristrojovka, a hlavne premiestnenie radiacej paky na konzolu (z podlahy) je vyraznym pokrokom. Pamatam si aka to bola kedysi "revolucia" v Jumpy a Jumperi. A dnes to tak robia uz vsetci.