Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jarní servisní péče pro vozy z koncernu Volkswagen za zvýhodněné ceny

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Před nadcházejícím teplejším obdobím je ideální nechat svůj vůz zkontrolovat v autorizovaném servisu. Značky Audi, Cupra, Seat a Volkswagen včetně divize Užitkové vozy proto svým zákazníkům nabízí zvýhodněné servisní balíčky.

Uplynulá zima byla až na výjimky docela mírná, což se pozitivně podepsalo pod vcelku příznivé ceny za energie. Oddechla si také auta, která se nemusela tak často ani dlouho brodit posypovou solí a nepříjemnou břečkou. Přesto byste důkladnou kontrolu vozu před hlavní jarní a letní sezonou neměli zanedbávat.

Značky Audi, Cupra, Seat a Volkswagen a Volkswagen Užitkové vozy si pro své zákazníky v rámci vlastní sítě autorizovaných servisů přichystaly zvýhodněnou nabídku servisních služeb. Držitelé zákaznické karty MyCard (každá ze zmíněných automobilek má svou variantu) mají na výběr ze dvou programů: Service a Service+.

V případě první, bezplatné verze dostanete 15% slevu na nákup originálních náhradních dílů, zvýhodnění ve výši 1500 Kč na přípravu a zajištění STK a řady dalších výhod od servisních i externích partnerů. Držitelé placené varianty Service+ za 1990 Kč mají v ceně ještě dvě výměny kol včetně volných pneumatik a vyvážení a jednu výměnu brzdové kapaliny nebo sady předních stíracích lišt v příslušném období a 10% slevu na originální příslušenství jednotlivých značek včetně kompletních sad kol.

Pro majitele nových vozů jsou určeny Servisní balíčky, které kryjí náklady na servisní úkony i materiál po dobu až 5 let nebo zvolený počet ujetých kilometrů. V rámci jarní servisní akce jsou nyní Servisní balíčky nabízeny se slevou 10.000 Kč. V případě Audi ušetříte 15 tisíc korun, Volkswagen Užitkové vozy si připravil zvýhodnění 20.000 Kč.

Video se připravuje ...

Z možnosti ušetřit na pravidelném servisu a údržbě nejsou vyloučeni ani majitelé starších vozů Volkswagen. Ti se mohou rozhodnout pro předplacené Servisní prohlídky, které kryjí náklady na servisní úkony předepsané výrobcem, jakými jsou výměny oleje, filtrů, brzdové kapaliny a podobně. Součástí předplatného nejsou motorové rozvody. Při nákupu dvou servisních prohlídek na následujících 48 měsíců čeká na zákazníky sleva 25 %.

Všechny značky pro své zákazníky nabízejí také možnost uskladnění zimních kompletů do další sezony za příznivou cenu, bezplatnou ekologickou likvidaci starých pneumatik a tzv. PneuGaranci, kterou zákazník získá již s nákupem jedné nové pneumatiky. Ta platí následující tři roky a vztahuje se na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu včetně najetí na obrubník. V rámci záručního plnění pak dostanou zpět až 70 % z ceny nové pneumatiky. Samozřejmostí je i zpětný odběr použitých pneumatik a jejich ekologická likvidace zdarma.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)

Doporučujeme

26. 4. 2024 12:51
Re: ❗️❗️❗️Komerční sdělení❗️❗️❗️
❗️❗️❗️HAMUNA❗️❗️❗️
⚠️Označeno jako multinickové zdělení⚠️
26. 4. 2024 10:57
❗️❗️❗️Komerční sdělení❗️❗️❗️
⚠️Označeno jako komerční zdělení⚠️