Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBudoucí plány Stellantisu: 10 nových elektromobilů za dva roky, Alfa bude nabízet jen elektroauta
14 komentářů
Avantime
No dobre, tak ktorá značka podľa vás zahučí ako prvá? Bude zase z Chrysleru Talbot a potom ho zarežú? :-[]
twistedTSD
Strategie Stellantisu je mi záhadou. Nejspíš si nechají Peugeot a Citroën jako mainstreamové značky, k tomu Jeep a RAM pro US trh. Fiat bude bouchat elektrické pětistovky, Lancia s Alfou nějaké nudné malé SUV. DS se nedaří, tak bude dělat elektrické deriváty v prémiovém balení za prémiovou cenu, a zůstává Opel, který měl být další mainstream, ale extrémně rychle elektrifikuje a přitom nemá image, aby si obhájil vysoké ceny.
Každopádně jsem rád za derniéru Fiatu v podobě Punta.
Každopádně jsem rád za derniéru Fiatu v podobě Punta.
Maju tam tolko znaciek uz ze sa pozeru navzajom... uz vw ma problem odlisit svoje 4 hlavne znacky od seba ... nehovoriac o tom aby kazda bola aj ziskova a sama sebou ( seat sa uz konecne chytil po dlhej dobe ) ... a stellantis ma tych znaciek dvojnasobny pocet... to nedopadne dobre a vsadim sa ze casom bude musiet niekto z kola von ( teda skoncit svoje trapenie ) .... ja by som ponechal pazouta opel jeep a premiu maserati plus el. premiu DS do buducna .... a citrona a alfu uz pustit k vode ... tie mu chybat nebudu
aky je problem so znackou? ved je to len znacka, auta su rovnake a kazdy si kupi znacku, aku bude chciet
Ja by som najradšej pustil k vode teba...na ryby :-[]
Značky, ktoré prinášali inovatívne technológie by si pustil k vode, a umelo vykonštruovanú značku by si nechal žiť. To je automobilový znalec a fanda topper1982 alias H/K_svwet alias 3_diamanty...
Ty si naozaj diskusný “diamant”...3-krát denne “leštený” 8-s
Značky, ktoré prinášali inovatívne technológie by si pustil k vode, a umelo vykonštruovanú značku by si nechal žiť. To je automobilový znalec a fanda topper1982 alias H/K_svwet alias 3_diamanty...
Ty si naozaj diskusný “diamant”...3-krát denne “leštený” 8-s
Arese
...pokud produkci Alfy převedou na hnusné zkratowozy, spolehlivě ji zabíjí! :-O :no:
Práve naopak. Zakrátko prevedú na "zkratovozy" všetky značky, Alfa bude mať náskok. Tipujem, že Stellantis nominoval Alfu ako konkurenciu pre Alpine.
Orientácia čisto na “zkratovozy” je odbočka na slepú cestu v automobilovom vývoji. Uvidíme koľko potrvá...
A prirovnávať AR k Alpine, hmm, to tiež nie je zrovna správna voľba/cesta.
A prirovnávať AR k Alpine, hmm, to tiež nie je zrovna správna voľba/cesta.
Tak to si úplně netrefil, Alfa se drží nad vodou jen tak tak, převod na elektro jí pohřbí úplně. Zvlášť pokud dostane elektrotechniku od PSA :-[] :yes:
Sdílení komentáře
Na jednu stranu chapu, ze je v zajmu lidstva / planety snizit jeji zatizeni individualni dopravou premnozeneho druhu.
Ale vzdycky znovu me fascinuje, co clovek dvakrat moudry predvadi.
(Homo sapiens sapiens)
Pod vlajkou ekologie vyvolal rozmach obrich SUV a drtive neekologickych baterkovych tezkych bestii.
:-(