Novinky
Zpět na článek
Budoucí plány Stellantisu: 10 nových elektromobilů za dva roky, Alfa bude nabízet jen elektroauta
14 komentářů
Anonym
A přitom by stačilo tak jeden, dva. Jenom kdyby byly cenou a dojezdem srovnatelné se spalovákem. Je mi z těchto prohlášení na zvracení. Woe nadvláda náboženství neskončila středověkem. Jenom vznikají nová náboženství. Fašismus, komunismus, ekoterorismus. Budou i další, ono se za 50 let něco vymyslí. A po vašich sdílených elektrosračkách pak už nevzdechne ani pes. Zůstane planeta zabordelená nerecyklovatelným odpadem (protože se nikomu nevyplatí ho recyklovat, aby mě někdo nechytal za slovo, že to nejde). A cestovní osel slavnostně zahýká na přechodu pro chodce.
Anonym
Jj, člověk si říká, co v tom asi je za hroznou konspiraci. A ono není, je to jen obyčejná chamtivost spojená s blbostí.
Arese
...pokud produkci Alfy převedou na hnusné zkratowozy, spolehlivě ji zabíjí! 😲 :no:
3_diamanty
Maju tam tolko znaciek uz ze sa pozeru navzajom... uz vw ma problem odlisit svoje 4 hlavne znacky od seba ... nehovoriac o tom aby kazda bola aj ziskova a sama sebou ( seat sa uz konecne chytil po dlhej dobe ) ... a stellantis ma tych znaciek dvojnasobny pocet... to nedopadne dobre a vsadim sa ze casom bude musiet niekto z kola von ( teda skoncit svoje trapenie ) .... ja by som ponechal pazouta opel jeep a premiu maserati plus el. premiu DS do buducna .... a citrona a alfu uz pustit k vode ... tie mu chybat nebudu
twistedTSD
Strategie Stellantisu je mi záhadou. Nejspíš si nechají Peugeot a Citroën jako mainstreamové značky, k tomu Jeep a RAM pro US trh. Fiat bude bouchat elektrické pětistovky, Lancia s Alfou nějaké nudné malé SUV. DS se nedaří, tak bude dělat elektrické deriváty v prémiovém balení za prémiovou cenu, a zůstává Opel, který měl být další mainstream, ale extrémně rychle elektrifikuje a přitom nemá image, aby si obhájil vysoké ceny.
Každopádně jsem rád za derniéru Fiatu v podobě Punta.
Každopádně jsem rád za derniéru Fiatu v podobě Punta.
Avantime
No dobre, tak ktorá značka podľa vás zahučí ako prvá? Bude zase z Chrysleru Talbot a potom ho zarežú? 😒]
Anonym
Ano, můžeme se domluvit. Až si koupím EV, až mi v něm odejde baterka a až si koupím novou. Prozatím bych ti mohl věnovat několik lithiových bateríí ze starých notebooků a telefonů. Dáš mi adresu, kam je pošlu, nebo si je vyzvedneš ve vykotlaném dubu?
Hendly
Asi takhle, darujes mi prosím nějakou použito (tu údajně nerecyklovatelnou) baterií z ev?
ericn
Tak to si úplně netrefil, Alfa se drží nad vodou jen tak tak, převod na elektro jí pohřbí úplně. Zvlášť pokud dostane elektrotechniku od PSA 😒] :yes:
Plautus
Orientácia čisto na “zkratovozy” je odbočka na slepú cestu v automobilovom vývoji. Uvidíme koľko potrvá...
A prirovnávať AR k Alpine, hmm, to tiež nie je zrovna správna voľba/cesta.
A prirovnávať AR k Alpine, hmm, to tiež nie je zrovna správna voľba/cesta.
Plautus
Ja by som najradšej pustil k vode teba...na ryby 😒]
Značky, ktoré prinášali inovatívne technológie by si pustil k vode, a umelo vykonštruovanú značku by si nechal žiť. To je automobilový znalec a fanda topper1982 alias H/K_svwet alias 3_diamanty...
Ty si naozaj diskusný “diamant”...3-krát denne “leštený” 8-s
Značky, ktoré prinášali inovatívne technológie by si pustil k vode, a umelo vykonštruovanú značku by si nechal žiť. To je automobilový znalec a fanda topper1982 alias H/K_svwet alias 3_diamanty...
Ty si naozaj diskusný “diamant”...3-krát denne “leštený” 8-s
traveldrive
Práve naopak. Zakrátko prevedú na "zkratovozy" všetky značky, Alfa bude mať náskok. Tipujem, že Stellantis nominoval Alfu ako konkurenciu pre Alpine.
xxc
aky je problem so znackou? ved je to len znacka, auta su rovnake a kazdy si kupi znacku, aku bude chciet
Na jednu stranu chapu, ze je v zajmu lidstva / planety snizit jeji zatizeni individualni dopravou premnozeneho druhu.
Ale vzdycky znovu me fascinuje, co clovek dvakrat moudry predvadi.
(Homo sapiens sapiens)
Pod vlajkou ekologie vyvolal rozmach obrich SUV a drtive neekologickych baterkovych tezkych bestii.
😒