Technika
Avanti
1
uvidíme, dokedy vydrží v ponuke..
ICE přece už nikdo nechce. I hybridy už jsou prý fuj. Všichni chceme jen a jen BEV!
https😐/oenergetice.cz/…i-co2-ze-vzduchu
https😐/oenergetice.cz/…i-co2-ze-vzduchu
Když do Tipa nedaly ani 1.3,tak pochybuji,že tam dají výkonnější 1.5, Tipo je docela lowcost model
1.3 nedali, protoze to nestalo za homologacni naklady, kdyz prijde 1.5.
Za rok se to nema sanci zaplatit.
Za rok se to nema sanci zaplatit.
To se 1.3 přestane vyrábět? Vždyť ji dělají tak 2 roky.
Každopádne je super, že motory firefly ostávajú v autách bývalého FCA, mal som obavy že pôjdu pod nôž 🗡️ a vo Fiate a comp. budú puretechy. Myslím, že firefly je lepšia voľba. :yes:
To je jednoznačně lepší volba. Doufám že nastávající malé modely které budou stát na platformě PSA dostanou Firefly. Je veliká škoda že budou muset přesedlat na CMP platformu jenom kvůli tomu že fiaťácká B-wide neumí pitomé full EV.
Si priam pyta nieco poriadne.... aspon tu 1,3ku tam uz mali hned dat a neskor doplnit tou 1,5kou.... predaje by chceli ale zatial motory jak z kosacky.... proste fiat
...dočká důstojné motorizace! Pokud ta hybridizace bude jen ta "mikro" jako u současné 500 a Pandy, tak to by se snad ještě dalo akceptovat... ;-\
Ahoj, prosím Vás kolegové 😃, nikde jsem si nevšiml...Nevím, zda jsem špatně četl? Ale jedná se o čtyřválec nebo tříválec? Díky
Ta informace neni uplne nova, ale budiz. Aspon se tady objevila.
Snad jen: 1.5 nahrazuje 1.3, nedoplnuje.
😄
Snad jen: 1.5 nahrazuje 1.3, nedoplnuje.
😄
Tá by mala ešte nejaký čas ostať, Jeep 4xe určite hneď neprejde na 1.5 FF.
Hned ne, az za rok.
😄
Pokud vim, tak vsechny nove / faceliftovane modely maji prechazet na 1.5.
Co me fakt stve je, ze do Evropy nema prijit N4 1.5, tedy atmosfericky ctyrvalec s neprimym vstrikovanim.
Pro me by to byla idealni motorizace, s lehkym hybridem.
A automatem s hydromenicem.
A neverim, ze jsem jediny starnouci clovek v Evrope, co by upredstnil pohodli ovladani a bezproblemovou zivotnost pred vykonem, ktery stejne neni jak a kde vyuzit.
😄
Pokud vim, tak vsechny nove / faceliftovane modely maji prechazet na 1.5.
Co me fakt stve je, ze do Evropy nema prijit N4 1.5, tedy atmosfericky ctyrvalec s neprimym vstrikovanim.
Pro me by to byla idealni motorizace, s lehkym hybridem.
A automatem s hydromenicem.
A neverim, ze jsem jediny starnouci clovek v Evrope, co by upredstnil pohodli ovladani a bezproblemovou zivotnost pred vykonem, ktery stejne neni jak a kde vyuzit.