Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
MY_NAME_IS_GRETA
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Toi toi.
MY_NAME_IS_GRETA
Teta Gréta hřímá
Já sjetej Bob a rudá Lůc, už pár let potají
už hodně let a hodně dnů, my sníme o ráji
tam z marxistickejch tezí budem štastně žít
ve squatu nebo mezi, my budem spát a všchny s*at
Teta Gréta hřímá, je to paráda
Už jen pár dní zbývá, rázně dodává
Tak jak můžete spát?
Já sjetej Bob a rudá Lůc, ta parta zelená
Sme lovci utopickejch snů a řveme po školách
Že uhlí dneska končí
Už pozejtří a ne až za pár let
Tak jak můžete spát?
Někdo si jen tak trochu dal
A jinej pěkně šlukoval
A starej Marx se smál
Je spokojen, že zase zatal dráp
Tak jak můžete spát?
Tak jak můžete spát?
Já sjetej Bob a rudá Lůc, už pár let potají
už hodně let a hodně dnů, my sníme o ráji
tam z marxistickejch tezí budem štastně žít
ve squatu nebo mezi, my budem spát a všchny s*at
Tak jak můžete spát?
Já sjetej Bob a rudá Lůc, ta parta zelená
Sme lovci utopickejch snů a řveme po školách
Že uhlí dneska končí
Už pozejtří a ne až za pár let
Tak jak můžete spát?
Někdo si jen tak trochu dal
A jinej pěkně šlukoval
A starej Marx se smál
Je spokojen, že zase zatal dráp
Tak jak můžete spát?
Tak jak můžete spát?
MY_NAME_IS_GRETA
Tak halvně se nezapomen spláchnout, neobolševiku 😄
MY_NAME_IS_GRETA
Nejsem Petánek, chodím sem od roku 2000. Tvůj petánek tou dobou asi ještě tahal dřevěnýho kačera, probrusleskej zelenej slouho 😄
MY_NAME_IS_GRETA
My name is Luca, I live on the second floor 😄
MY_NAME_IS_GRETA
Amaterasu
Mam tu jeden nick, zato vy jich tu máš nejméně 20, vid Hammuno. Nebo soudruh Hendly? 😄 😄 😄
MY_NAME_IS_GRETA
Schíza je svina vid, když nevíš jestli si hrát na holčičiku nebo chlapečka 😄
MY_NAME_IS_GRETA
Následníci Lysenkistů a Mičurinců jsou přesně evropsští zelení bolševici, utopisti, co si říkaj liberálové, zelení, soc. demokrati a piráti 😄 😄
MY_NAME_IS_GRETA
Sám si multinick, nebo oni tě zas bloknou jako pokusy s WinAdmin a další 😄 😄 😄
MY_NAME_IS_GRETA
Prazdroj nepiju.
Z Plzně taky nejsem, rodilý pražák 😄
Z Plzně taky nejsem, rodilý pražák 😄
Dělá ti to dobře skočit na každou provokaci?
MY_NAME_IS_GRETA
Jsem zvědav, kdy toho duševně nemocného chlapce konečně reálně smáznou.
MY_NAME_IS_GRETA
twisted_LSD
ano, stydme se soudruzi..
ta nebohá nemocná divka, co ji vodi jak maňáska na drátkách si zaslouží naší uctu😂😂😂
ta nebohá nemocná divka, co ji vodi jak maňáska na drátkách si zaslouží naší uctu😂😂😂
twisted_LSD
Soros, Merkel v kredenci, Thunbergove spojenci. Maňásková armáda, ta dá uhlí na zada. Nási vesnicí spalovací motor neprojede! Davej pozor! Greta naslouchá 😂😂
Gretu Thunberg hrůza jímá, uhlí pálí rudá Čína. Ten kdo nemá elektriku - nemiluje republiku!
twisted_LSD
gil54
.....vizionáři jsou u Citroënu. AMI teď půjde na dračku.
Amaterasu
VDC_
Ada je zase tady
věřím jen té statistice, kterou jsem si sám vytvořil
Amaterasu
Už víš, že nejvíce je dotovaná elektřina pro dopravní účely? Není na ni totiž uvalena spotřební daň. Až se tak stane, bude cena elektřiny pro dopraní účely více, než dvojnásobná. Už víš, že jsi debil?
Hele, já už před cca rokem dospěl k poznatku, že kdyby se kdokoli ze zdejších normálních diskutérů postavil po bok HaMuňkySakra, Kylie, AmateraNaWocasu - a dalších cca 4-5 nicků, jimiž se zde muňka/kylie/amatera prezentují, dohromady by pokryli veškerou dosažitelnou moudrost vesmíru
Muňka/Kylie/Amatera "ví" naprosto všechno, tedy až na to, že je absolutní pitchus, debiI a cretin
To ale (naštěstí) zase ví každej zdejší normální diskutér 😁 😁 😁
Muňka/Kylie/Amatera "ví" naprosto všechno, tedy až na to, že je absolutní pitchus, debiI a cretin
To ale (naštěstí) zase ví každej zdejší normální diskutér 😁 😁 😁
Amaterasu
v elektrice platis z kazdy MWh 600kc s DPH dan z OZE a dalsi dan z CO2. to v benzinu neplatis. ve finale zaplatis 3x-5x vic za elektriku nez je jeji vyrobni cena, u benzinu to je jen cca 2x.
z litru nafty zaplatis na spotrebni dan 10kc, tedy 1kc/kWh bez DPH.
u elektriky jen dan OZE dela 0.50kc/kWh bez DPH
z litru nafty zaplatis na spotrebni dan 10kc, tedy 1kc/kWh bez DPH.
u elektriky jen dan OZE dela 0.50kc/kWh bez DPH
Čímž ovšem ádova myšlénka, že cena "tankovací" elektřiny bude postupně navyšována spotřební daní, není sebeméně vyvrácena 😉 😉
Amaterasu
topten
nizsi rychlost znamena vetsi propustnost komunikace, samozrejme jen do urcityho limitu.
200km/h vs. 100km/h znamena o 1/3 mensi propustnost
trictka musi ale bejt totalni opruz
200km/h vs. 100km/h znamena o 1/3 mensi propustnost
trictka musi ale bejt totalni opruz
V jedné obci, jíž jsem celkem často projížděl, se radnice usnesla a spáchali tam "zónu 30"
Párkrát jsem zkusil tou (30) jet, ale to se FAKT nedalo - tak jsem jel těch tachometrových (48-50), jako všici ostatní
Ale je pravda, že pokud tu (30) "podpoří" automatickými radary, tak to bude lepší, jak zlatej důl 😒 😒 😒
Párkrát jsem zkusil tou (30) jet, ale to se FAKT nedalo - tak jsem jel těch tachometrových (48-50), jako všici ostatní
Ale je pravda, že pokud tu (30) "podpoří" automatickými radary, tak to bude lepší, jak zlatej důl 😒 😒 😒
jde o zvyk
pred zavadenim padesatky sem v obci bezne jezdil 80-90 kdyz se v okoli nikdo nepohyboval.
padesatka byla totalni opruz, ale tak nejak sem cejtil ze tech 80-90 uplne vporadku neni, i kdyz sem nikoho neomezoval nebo neohrozoval, ale treba jen hluk je v 90 mnohem vetsi nez v 50.
po tech letech sem si zvyk jezdit na padesatce v obci 60 tacho a jako vylozenej opruz mi to uz neprijde.
zvekneme si, uvidis.
nic jinyho nam nezbyde
pred zavadenim padesatky sem v obci bezne jezdil 80-90 kdyz se v okoli nikdo nepohyboval.
padesatka byla totalni opruz, ale tak nejak sem cejtil ze tech 80-90 uplne vporadku neni, i kdyz sem nikoho neomezoval nebo neohrozoval, ale treba jen hluk je v 90 mnohem vetsi nez v 50.
po tech letech sem si zvyk jezdit na padesatce v obci 60 tacho a jako vylozenej opruz mi to uz neprijde.
zvekneme si, uvidis.
nic jinyho nam nezbyde
Tak "chlubit se" tím, že jsi na (60) jezdil o polovinu víc...
Ale v jedné věci máš bohužel pravdu, OPĚT si zvykneme. Stejně tak, jako si generace našich dědů zvykla po roce 1938, 1939 a 1948, stejně tak, jako si generace našich rodičů zvykla po roce 1969 - ani nám nezbude nic jiného, nežli si zvyknout na další vlnu marxistických zkurwenců, která OPĚT ovládne Evropu.
Jenom, na rozdíl od generací našich dědů a otců, my už nemáme kam emigrovat, protože tohle marxistické swinstwo se tentokráte rozplemenilo po celém rozvinutém světě 😒 😒 😒
Ale v jedné věci máš bohužel pravdu, OPĚT si zvykneme. Stejně tak, jako si generace našich dědů zvykla po roce 1938, 1939 a 1948, stejně tak, jako si generace našich rodičů zvykla po roce 1969 - ani nám nezbude nic jiného, nežli si zvyknout na další vlnu marxistických zkurwenců, která OPĚT ovládne Evropu.
Jenom, na rozdíl od generací našich dědů a otců, my už nemáme kam emigrovat, protože tohle marxistické swinstwo se tentokráte rozplemenilo po celém rozvinutém světě 😒 😒 😒
Amaterasu
Marxisti odborníky poslouchali, treba Trofima Lysenka a Micurina.
Tak marxismus-leninismus měl přece odborníků habakuk - a na každou specializaci. Nezapomínej, že sám o sobě byl tou nejvyšší vědou. Říkalo se tomu "vědecký komunismus" a bylo to podobně vědecké a relevantní, jako dnešní klimatologie a ekologie a bláboly duševně nemocné Grety, která pouhým zrakem rozeznává molekuly CO2
A buďme šťastni, že i my zde máme jedno takové (jak jinak než) duševně nemocné individuum, které nám, nevědomým, se zápalem misionářů a politruků přináší svou Velkou Pravdu - Teorii Dotované Nafty 😁 😁 😁
A buďme šťastni, že i my zde máme jedno takové (jak jinak než) duševně nemocné individuum, které nám, nevědomým, se zápalem misionářů a politruků přináší svou Velkou Pravdu - Teorii Dotované Nafty 😁 😁 😁
A taková Kniha "O ruských vynálezcích a objevitelích" je plná e😜ertů. Takovej Bulinův parní tank 😄 😄 😄 😄
https😐/www.databazeknih.cz/…evitelich-133907
bohužel místní zelená úderka má zásadní mezery ve vzdělání 😄
https😐/www.databazeknih.cz/…evitelich-133907
bohužel místní zelená úderka má zásadní mezery ve vzdělání 😄
Amaterasu
Ty si popíral že marxismus nedal na vědu a výzkum a oni přitom podporovali vědecko-technickou reovluci a jak vidíš, evidentně psali i bláboly o vynálezcích a měli všechno první na světě 😄
Takže tím vidíš, že zelení bolševici na stalinisty plně navazují, přesně jak říkám. Ty to nevíš, protože neznáš 😄
Takže tím vidíš, že zelení bolševici na stalinisty plně navazují, přesně jak říkám. Ty to nevíš, protože neznáš 😄
Amaterasu
Taky stárneme brachu 😉
Hele... 30 a 50 je obrovský rozdíl.
V hustý zástavbě asi jo, ale pokud bys tak fakt jel po prázdném hlavním tahu, 10km 20min... Brrr.
Hele... 30 a 50 je obrovský rozdíl.
V hustý zástavbě asi jo, ale pokud bys tak fakt jel po prázdném hlavním tahu, 10km 20min... Brrr.
Amaterasu
Ty se prostě neustále potřebuješ hádat a zastávat se sebevětších hovadin. 30 ve měste je totální nesmysl. Jestli si to zavedou ale jen v Paříži, tak je mi to úplně ukradený. Nepomůže to vůbec ničemu ani plynulosti, ani ekologii, ani bezpečnosti. 30ka je rychlost vhodná do úzkých uliček, kde ti může nečekaně vyběhnout třeba děcko. Na přehledný široký silnici ve městě je to hovadina.
DaewooMaster
Tímhle nesmyslem se pokoušejí často argumentovat i u nás. 😢 Škoda, že o tom zpravidla rozhodují Ti, co tomu nerozumí - já teda při 30 km/h podřazuji, takže motor bude spíš ve vyšších otáčkách, než při padesátce, tudíž bude generovat VĚTŠÍ hluk, nikoliv nižší... :no:
Amaterasu
Tak můžeš ještě brát hluk od pneumatik, ale rozdíl 30 a 50 je nula, takže spíš máš pravdu v tom, že budeš muset jet na nižší rychlost. 30 to bych musel jet na dvojku.
to je asi cílem fanatiků
Zamysli se nad tím, jestli se hustota provozu změní snížením rychlosti
Na obchvatu bude stále 70ka
Já jsem pro, aby se autem do velkoměsta moc nejezdilo. Ať se udělají dostatečně dimenzovaná P+R na okraji zdarma s přestupem na vlak nebo metro a do centra se klidně vjezd omezí.
Problém Prahy je notoricky známý - hodně tranzitní dopravy, nedostavěné / nedostatečné městské okruhy. Umím si přestavit motat se třicítkou někde přes Václavák, ale třeba po Evropské apod. - to fakt ne, obzvlášť mimo špičku.
Je hezký že vyřešili dopravu v Helsinkách... které mají 600t obyvatel a leží na jihu země u moře, takže nemají žádnou tranzitní dopravu... nám to ale moc nepomůže.
Článek je podle mě tendenční slátanina.
A v noci to projedeš 70 (a kdybys to projel 100, taky by se nic nestalo). Tohle je inteligentní řízení dopravy. Plošně to omezit na 30, třeba i v těch tunelech, je stupidita.
Jinak nejde o to kolik je proudů, ale o to jaký je na té komunikaci provoz. 160 jezdím normálně po D10, když je volná a na druhou stranu i na 3 proudovce jedu výrazně pod 130, když je hustý provoz a není to bezpečný.
Průtah Brnem mě vůbec netrápí. Tomu se dá různě vyhnout. Jde o 10 km skrz Brno. Podle toho kam jedeš můžeš těsně před Brnem zvolit jinou trasu. Za mě detail. Možná tam bude navíc omezení na zúžený 2+2 pruhy a projedeš to v pohodě 80. Teď si na D1 "užívají" řidiči poslední problémy na 3 úsecích, který budou za pár dní otevřený a pak už to bude o něčem jiným. Tragédie letos naštěstí končí 😁
Od příštího roku bude horní trasa už bez pochyby výhodnější i pro vás jak se otevřou nový úseky dálnice, tak je to tutovka.
Proč tak rychle 😁
5 km/hod je víc, než dost 😁 😁
Já osobně jsem za pozitivní motivaci - pokud bude možnost odstavit auto zdarma na okraji a dojet do centra vlakem, rychleji a bez problémů s parkováním... případně město objet po okruhu rychleji než přes město... tak to budou lidi dělat.
Plošná třicítka mi přijde jako úlet, zkus si někdy jet delší dobu třicítkou po prázdný silnici... samozřejmě na sídlišti, kde přes auta pořádně není vidět, tak třeba jedeš stejně, ale ne na tom hlavním tahu.
Já beru že při těch hraničních situacích je dokonce rychlejší, když rychlost snížíš, díky větší plynulosti. Pokud je ale průměrná rychlost auta v Praze dneska 40... tak kolik by byla při snížení na 30 (a dodržování) - 25? 20? Pořád bys občas někde stál... ať už kvůli zácpě, nebo na semaforu, před přechodem.
Nebo objedou 60 stojících aut v levým pruhu tím pravým, co končí a než se jouda co kouká do mobilu v tom levým rozjede, tak to střihnou před něj do vzniklé mezery a ušetří 7 minut času a 6 zelených co by padlo než bych tu křižovatku projeli jako 61 auto na konci - jako já dneska 😄 😄 😄
Ale nesmíš mít 1,0 R3 - s tím to moc nejde 😄
A pak je potřeba vyvracet fakt, že auto v uklicích přibejvá. Protože třeba prostor vymezený městským okruhem v Praze vykazuje snižování dopravních intenzit od špičkového roku 2010 a 2011. Od té doby tyto roky překonány nebyly. Pro vnější okruh to neplatí, ale pro centrum ano. Pro nevěřící je to k dohledání v ročenkách TSK.
Tohle kejhání jako byl článek v odkazu je uvěřitelný jenom pitomcům.