Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Cesty na zimní dovolenou se blíží, řidiči by je neměli podceňovat

Teploty pomalu klesají a na horských hřebenech se brzy začnou objevovat první sněhové nadílky, které spolehlivě přitáhnou spousty návštěvníků. Cesty na zimní dovolenou však mají svá specifika.
Zpět na článek
22. 1. 2022 21:36
řetězy
Ahoj, já autům moc nerozumím, tak vám asi bude ten dotaz připadat hloupý, ale co říkáte na ty tekuté sněhové řetězy? U nás řídí hlavně manžel. Já řidičák mám, ale když nemusím, za volant si nesedám. Teď máme vyrazit na hory a já brouzdala po internetu a na tomto webu: https://slevovykupon.net/ jsem našla slevu na nějaký obchod, kde měli i vybavení do auta. Tak jsem tam koupila tekuté řetězy, ale nevím, jestli se manžel nezblázní, když mu je ukážu! :D
Avatar - Barrichello
6. 12. 2021 16:02
Re: Rozmrazovač zámků
Stačí ty těsnění ošetřit speciální vodičkou na bázi glycerinu, maj to všude, dokonce i v Lidlu :-)

Jinak zámek maj samozřejmě dveře dál, ty ridičovy, jako nouzové otevírání. Takže bývá docela záhodno, aby fungoval, protože až se vám vybije baterka a nebude fungovat, budete mít poněkud problém :-)
9. 11. 2021 10:24
Re: Rozmrazovač zámků
Ne asi, to už by se mi spíš hodil nějakej "penetrační" sprej, kterej bych nastříkal po obvodu dveří a kterej by uvolnil přimrzlý těsnění. Sice se mi to dycky podaří utrhnout, ale třeba by trocha šetrnosti neuškodila :-)
9. 11. 2021 06:32
Rozmrazovač zámků
Ten je určitě hodně důležitý, vzhledem k faktu že klíčema se auta neotvírají už nejmíň pětadvacet let.