Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Tak širokou nabídku jako dnes Škoda ve své historii neměla, říká její ředitel Maláček

Na rozhovor do podcastu Auto.cz tentokrát přijal pozvání Jiří Maláček, šéf českého zastoupení značky Škoda. Řeč byla nejen o budoucnosti.
Zpět na článek
Avatar - lyon667
15. 12. 2021 09:44
Re: Nabídka
Cítím to podobně. Široká nabídka, přesto není z čeho vybírat. Navíc se škodovka rozhodla upřednostnit kvantitu před kvalitou, přitom cenová politika tomu neodpovídá.
11. 12. 2021 14:09
jen náklady a snížení produktivity
Mnoho podobných modelů a řešení stovek až tisíců kombinací není výhra pro nikoho, znamená jen zvyšení nákladů a snížení produktivity a konkurenceschopnosti, viz VW panika z úspěchu Tesly :-!
Avatar - 3_diamanty
11. 12. 2021 12:01
Re: Nikdy nebyla nabídka tak široká…
A to si este zoberme ponuku mimo europu... povedzme kodiaq gt ... kushaq ci chystana slavia.... skoda vali ... len skoda ze v eu uz nema to najzaujimavejsie z jej globalnej ponuky
11. 12. 2021 11:43
Re: Nikdy nebyla nabídka tak široká…
Koukám, že redakce nelení a mínusuje... 7 mínusů během hodiny, to je slušný výkon ;-)
Avatar - 3_diamanty
11. 12. 2021 10:50
Re: hlavně to nepřehnat
Som zvedavy co bude so scalou tak za 3-4 roky... ale po boku octavky a novej dospelej fabky uz ani nevidim miesto na nastupcu... rovnako sucasne predaje na pomery skody ma scala vyslovene slabe... a dost mozno ju poziera este aj kamiq... cize bez sance... pritom je to konecne da sa povedat rodinny skodovacky hatch aky znacke vzdy chybal ... len ako na potvoru prisiel uz v nevhodnu eko-suv-crossoverovu dobu... ja o nej celkom do buducna aj uvazujem v ramci sirsieho vyberu ... nakolko predsa len je to uz vacsie ako fabia a aj nadalej docela jednoduche ( aj s moznostou klasickych budikov ) a kukatelne auto ... aj ked nastupcu fakt uz za mna nedostane... uvidime
11. 12. 2021 09:02
Nabídka
Asi mají nejvíc modelů v historii, ale nabídka mi zas tak široká nepřijde. Na malá auta kašlou. Citigo už je minulost. Teď jako o malém autě mluví o Fabii a to ještě jedním dechem dodají, že mezigeneračně narostla. Zrovna to Citigo bylo dost tak srovnatelné se zmiňovaným Favoritem. Favorit byl delší z velké části kvůli kufru, ale jinak šířka, rozvor. To bylo rozměrově stejné auto.

A dál to taky není žádná hitparáda. Aktuálně mám Yetiho. Zatím naprosto bez problémů, ale lehce koukám, kdybych se rozhodl pro výměnu a u Škodovky zase narážím. Yeti byl zhruba na úrovní Octavie co se týče cen, výbavy, komfortu. Teď vnímám jako SUV alternativu k Octavii Karoqa, ale ten má o dalších 20 cm navíc než měl Yeti. Mi krátké auto vyhovuje, protože často rozhoduje o tom, jestli ještě zaparkuji před domem. Kamiq má stejnou délku, ale už to auto zase není ono. Je to přizvednutá Scala, auto, které je v hierarchii níž, je vidět, že se víc šetřilo. A navíc se mi designově ani nelíbí, ale to je silně individuální záležitost.
Avatar - petr petrumr
11. 12. 2021 07:08
Re: Nikdy nebyla nabídka tak široká…
Za chvilku zmizí z nabídky stará fabia i s kombíkem a cena od se posune výše, Lid asi se zajímá o hyundai proto, že Nošovice uvádí na trh auta od, kdežto škoda začala éru do. Nevím, ale jaká rodina bude sledovat jestli EŇA bude kupé, když nebudou mět ani na strouhanku na kapra.
Avatar - petr petrumr
11. 12. 2021 07:03
jen a jen
Dělá jen svou práci za co je placen, nic více. Nic jsme se nedozvěděli kolik má plat, lépe řečeno kolik má čistý příjem za rok abychom si vzali to pro koho ty auta prodává a jestli chápe cenovou politiku firmy.
11. 12. 2021 01:22
Na ten povinný....
....korporátní optimismus v této době ten člověk musí mít hóódně silný žaludek! :*)
P.S. V rozhovoru bohužel vůbec nezaznělo to nejdůležitější téma - zcela bezprecedentní škodovácké zdražovàní.... :-O :-O :-O :no:
10. 12. 2021 22:42
Nikdy nebyla nabídka tak široká…
… a taky nikdy nebyla tak drahá ;-)
Avatar - caliban
10. 12. 2021 22:09
hlavně to nepřehnat
Méně je někdy více.