Novinky
Zpět na článek
První elektrické Bentley nabídne unikátní design, testovat se začne ještě letos
8 komentářů
gil54
3
Vysvětli, prosím, blíže co znamená výraz "komfort pohonu", aby si to náhodou někdo nevysvětlil špatně, zvláště když k pohonu připojíš obrázek sevřené dlaně s palcem nahoru.
Přejít do diskuze
velitel mesta bugulmy
Vloni už Bentley vykázal zisk, a to dokonce největší v historii značky. Ta automobilka byla dlouhodobě v hajzlu a bez nového vlastníka by nepřežila. Nemám žádný problém s tím, když se někdo snaží zachránit něco hodnotného. Bugatti taky není ziskový podnik, ale jsem rád, že existuje a že ta auta vznikla. Všechno se nedá poměřovat ziskem. Některé věci - třeba u automobilek tzv. halo modely - se dělají i jako svého druhu reklama. Zvyšují prestiž celé firmy. A bývají to ty nejikoničtější, po kterých bychom nejvíc brečeli.
Já se třeba na elektrické Bentley těším.
Já se třeba na elektrické Bentley těším.
kuk
Na každý auto musí koncern přihodit 20 000 euro. Vedle Seatu další “výdělečnej” podnik. :-! Ještě že jim na to jejich dojná kráva Škodovka vydělá, aby to měli boháčům, pasákům a drogovejm dýlerům z čeho zaplatit. 😁
DonVito
Kultivovanost, plynulost, tichost, síla, zátah...
Velmi důležité vlastnosti pro pohon luxusního auta.
V tom všem je elektrický pohon nedostižný.
https😐/www.auto.cz/…at-v-behu-137309
''Opravdu to připomíná anglického gentlemana, který se naprosto elegantně a s nadhledem rozběhne do mimořádného sprintu. Nebo ještě jedno přirovnání – jakoby zde byl osmiválec pouze v roli generátoru a točivý moment na kola přenášel elektromotor. Natolik je akcelerace jemná, nenucená. Samozřejmě cítíte, že se s vámi děje něco velmi rychlého, je to ale velmi elegantní sprint.''
V8 se chová v Bentley SKORO (''jakoby'') jako elektrický pohon. 😉
Velmi důležité vlastnosti pro pohon luxusního auta.
V tom všem je elektrický pohon nedostižný.
https😐/www.auto.cz/…at-v-behu-137309
''Opravdu to připomíná anglického gentlemana, který se naprosto elegantně a s nadhledem rozběhne do mimořádného sprintu. Nebo ještě jedno přirovnání – jakoby zde byl osmiválec pouze v roli generátoru a točivý moment na kola přenášel elektromotor. Natolik je akcelerace jemná, nenucená. Samozřejmě cítíte, že se s vámi děje něco velmi rychlého, je to ale velmi elegantní sprint.''
V8 se chová v Bentley SKORO (''jakoby'') jako elektrický pohon. 😉