Novinky
Na jednu stranu využít pro el. gazíka tradiční kultovní jméno a na druhou stranu nepoužít jméno se stoletou tradicí. Tak už se neplatí za značku, ale za no name.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ford si za to může sám - vždycky to nějak podělá, aktuálně designem alá vykulená ryba. Dále použitím ikonických jmen pro jiný typ aut. Funguje mu F-series a klasický Mustang, zbytek nestojí za řec. Přitom třeba první Focus bylo veleůspěšné auto, co zdatně konkurovalo Golfu i v prodejích, první Mondeo Passatu také. Pak už jen sešup dolu.
Ford novinky naleznete na jednom miste>http😐/www.fordauto.sk/
a padnou na hubu. :no:
Nokia skončila, protože vše vsadila ne jednu kartu, navíc nevyzkoušenou, která se nakonec stala slepou uličkou (Windows Phone). Není bez zajímavosti, že tuto kartu prosadil Steven Elop z Microsoftu, který byl dosazen do čela Nokie a v podstatě sehrál úlohu trojského koně. Ale pochybuju, že by do čela automobilky Fordu někdy mohl nastoupit nějaký bývalý ředitel čínské státní automobilky nebo předesda sdružení ruského autoprůmyslu.
V tomto světě pak jakákoliv tradiční značka, ať už je to Ford, Renault nebo kdokoliv jiný, působí archaicky a má tu zastaralost tak nějak zakódovanou v DNA.... možná to tak lidi ve věku méně než 40 let opravdu vidí.... 😢
Diskuze na acz je samozrejme o necem jinem.
Fakt je, ze vetsinu lidi nezajimalo ani pred deseti lety, ze treba 1er je RWD.
A nezajima je to ani dnes. 😉
Naopak mobily a konektivita zajima 90% zakazniku?
Podvozek auta zajima 20%?
PS Kdo, co urcuje, co lidi zajima? Z jake casti je to PR? FREUDE AM FAHREN
Ale reklamy autoprumysl umi.
A pusobi jiste i na vzdelane lidi...
https😐/youtu.be/3pFlPd8xoZk
Není to co si teď napsal jen důsledek dopadu trochu jiného PR na tvou osobu?
Nevím, jestli jsi pochopil ten příspěvek jako žert, nadsázku a ironii. Ani smajlík nepomohl.
Časy se prostě mění. Chceš zůstat nadávajícim dědkem co říká jak dřív bylo vše jiné a lepší?.)
Jinak at si opravdu koupi kazdy co chce :yes:
Treba skodovka je v tomto (pseudo) "zebricku" velmi vysoko.
Nejhorsi "povest" (despekt) maji obvykle francouzi.
Predjet VW (nedejboze Audi) Citroenem (ke vsemu MPV) je smrtelny hrich. Naopak muzes jet po statovce 130 a stejne te musi vsichni natrit. 😁
A ani Honda/Japonci (ne SUV) na tom neni vubec dobre.
Chces respek? Pak jedine nemecky auto. Mezi ktery se nepocita Ford ani Opel. Ale skodovka jo. 😄
Ale to je jedno.
A kdyz uz Opel - Stellantis. 😉
00:00 DonVito😒br /> "... nemecky auto. Mezi ktery se nepocita 😉 Ford ani Opel."
Když jsem měl Fabii, největší problém jsem měl s "hrýdmi" řidiči některých Octavií a Superbů, nikoliv s prémiovkami. Ale může to být tím, že tady u nás "daleko od Prahy" prémiovky moc nejezdí.
Na druhou stranu, jak vidím před sebou nějaké MPV od Citroenu nebo asijské SUV, tak mě taky hned napadne "bože, zase zdržovač" 😁
BTW ÚNejhůře mám "zaškatulkovány" auta typu Citroen Berlingo. Už jsem fakt potkal hodně takových, co jedou po státovce 60 km/h, zdržují všechny včetně přetížených kamionů a nepřijde jim to divné.