Novinky
hlavne jim chybi v nabidce kvalitni diesel. stavajici 140ti konovy dvoulitr bude ve spojeni s automatem opravdu jen na rodinne svezeni.
Je obtížné hodnotit motor jen podle "papírových údajů", ale vzhledem k objemu to moc nevypadá, hlavně točivý moment odpovídá běžnému dvoulitru a je posazen hodně vysoko, kombinovaná spotřeba v Mondeu okolo 10 litrů taky nic moc, no nevím....
Přijde mi, že Fordu zoufale chybí kvalitní benzíny. Stačí srovnat třeba s VW, proti 2.0 TFSI (147kW a 169kW) má 2.5 (166kW) od Volva, který má spotřebu cca o 2 litry větší a je i těžší, proti 1.8 TFSI (118kW) je teď tahle novinka, opět těžší a žravější, proti twinchargerům 1.4 TSI (103kW a 125kW) nenabízí Ford nic a proti 1.4 TFSI (90kW), která brzy nahradí atmosférickou 1.6ku taky Ford nemá zatím adekvátní konkurenci.
Přijde mi, že Fordu zoufale chybí kvalitní benzíny. Stačí srovnat třeba s VW, proti 2.0 TFSI (147kW a 169kW) má 2.5 (166kW) od Volva, který má spotřebu cca o 2 litry větší a je i těžší, proti 1.8 TFSI (118kW) je teď tahle novinka, opět těžší a žravější, proti twinchargerům 1.4 TSI (103kW a 125kW) nenabízí Ford nic a proti 1.4 TFSI (90kW), která brzy nahradí atmosférickou 1.6ku taky Ford nemá zatím adekvátní konkurenci.
tak vykon neni vse, benziny od Fordu sice nevynikaji vykony nektere ani spotrebou ale extremni spolehlivosti, 1,6 16v od Fordu je nejspolehlivejsi motor co znam na urovni Mazdy, naky 1.4 TFSI se mu tezko ve spolehlivosti nekdy vyrovna!
Myslim ze tato 2,3 je vzdaleny puvod od Mazdy a byla uz v Maveriku.
Myslim ze tato 2,3 je vzdaleny puvod od Mazdy a byla uz v Maveriku.
Hmm, já jen doufám, že až odstraní to úděsné chvění z mého služebního C-MAXu 2.0 TDCI, tak ten motor bude nejspolehlivější. Zatím proti sametu soukromého 2.0TFSI je to děs a hrůza.
Asi se k tomu v praci chovas jako prase. Jak se rika co neni moje to mne neboli. Studene starty na 5000 👋s a tak podobne. Zname to jak jak se jezdi f. vozy, Ale firemni Skodovky a VW jsou na servisech tak 100% vice nez sluzebni Fordy. Navic u Fordu jsou dily levnejsi pro firemni zakazniky nez u VW.
Daj prosim ta nejaky link ktory potvrdi ze ze : "firemni Skodovky a VW jsou na servisech tak 100% vice nez sluzebni Fordy." Ziaden si nenasiel ? Asi preto ze si si to vymyslel. Tak skus najst aspon nejaky ktory potvrdi ze : "naky 1.4 TFSI se mu tezko ve spolehlivosti nekdy vyrovna!". Zase nic ?
Chtělo by to pořádnej turbodiesel. :-!
pravda VW chybí pořádnej diesel už 5 let...
A co takto 3,0 V6, 5,0 V10, 2,0 170 PS ? Este prednedavnom tu bolo 1,9 150 PS.
Jsem zvědavej, jak všechny motory s turbem (nejen z produkce VW) budou vypadat po 100.000 km, aby jsme se nakonec nedočkali toho, že ojetina od VW v benzínu bude v bazaru nechtěnej ležák s problémovým motorem...
musim souhlasit, ač sám Forda mám,že nabídka benzínů, hlavně jejich výkonější varianty je oproti konkurenci trošku papírově v nevýhodě .. horší výkony i spotřeba ... to prověří až čas ... například nesmrtelnej 2,5l motor v Mondeu s řetězovym rozvodem, kterje je shcopnej najet hodně přes půl mega km atd ....
Všechny benzíny od 1,8 až po 3,0 mají bezúdržbové rozvody řetězem a jsou nadmíru trvanlivé a motor 2,0 107 kW/145 PS je považován za vysloveně povedenou motorovou jednotku vhodnou pro auta od Focuse až po Galaxy...
Jinak nazev te prevodovky "Durashit" je fakt bomba >😒]
Libí se mi ty formulace o tom vyvíjení... 😄