Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
_Teddy_
"...Funguje to tak, že přístroj nasaje vzduch z atmosféry a odfiltruje z něj prach a nečistoty. Takto vyčištěný vzduch pak prochází procesem výměny tepla a chlazení GENius, při kterém kondenzuje na vodu..."
Tu asi niekto nedaval v skole pozor, tak sa mi zda. Len vodna para moze skondenzovat na vodu, a tej je vo vzduchu 0 az 3% (celkovy priemer asi 0.4% molekulovej hmotnosti). Napriklad v sub-saharskej afrike (kde sa jazdil Dakar) je vzduch tak suchy, ze neobsahuje prakticky ziadnu vodnu paru, ktora by mohla skondenzovat na vodu. A z dusika, kyslika a CO2 vam voda neskondenzuje...
Tu asi niekto nedaval v skole pozor, tak sa mi zda. Len vodna para moze skondenzovat na vodu, a tej je vo vzduchu 0 az 3% (celkovy priemer asi 0.4% molekulovej hmotnosti). Napriklad v sub-saharskej afrike (kde sa jazdil Dakar) je vzduch tak suchy, ze neobsahuje prakticky ziadnu vodnu paru, ktora by mohla skondenzovat na vodu. A z dusika, kyslika a CO2 vam voda neskondenzuje...
ses 100 roku za vopicema
https😐/radiozurnal.rozhlas.cz/…-vody-ze-8030023
https😐/radiozurnal.rozhlas.cz/…-vody-ze-8030023
3DMAN
Příspěvek podléhá schvalování.
já to mám v autě a doma taky, doma z toho vyteče asi dva litry vody za hodinu a v autě mám ještě nano filtraci. Přeji učnům hodně dobré techniky a jak dostanou vyuční list, tak hurá k nějaké automobilce co už dělá eko auta 4x4 bez kardanu a můžou vyrábět vodu bez spalováka.
mala ctyrkolka se skoro 200 konma, jako druhy auto do rodiny na rozvoz deti do skoly a skolky, kdyz potrebujes 4kolku, skoro ideal ...
a neco me rika, ze 320Nm pri 1500ot je proste prijemnejsich nez 200Nm pri 2000ot, kdyz se maminka po probdely noci naopak moc nevyspala
cim jezdis, ze vyuzivas maximalni vykon motoru ?
Mondeo mk5 tdci s motorem z Fokusu ST tdci a Megan mk2 s motorem F4R z Clia RS 😒]
Ale spis ted jezdim na Honde pcx 125 a nebo obcas nejlepsim elektromobilem, kterej tahne vodspodu a operak vyjde na 3600 kc za rok…. :-!
to se pak nedivim ze tu atmosferu musis porad tocit skoro do nekonecna aby se to rozhejbalo
kazdopadne, kdybych si mel u koncernu vybrat mezi rozzurenym 1.0tsi, 1,5tsi nebo podladenym 2.0tsi, tak jdu kazdopadne do toho dvoulitru prave proto, ze je mnohem prijemnejsi a bez problemu s nim predjedes to, o cem s tim litrankem ani nesnis
Nevim kde bydlis a jaky je tam provoz, ale tady u Prahy jezdim obcas i s Yarisem s 64kw a nemam problem drzet levej na dalnici ve 160ti… po meste ani nemluvim.
a diky tomu, ze jsem schopnej rychle predjet treba dodavku, kamion, nebo dedulu s kloboukem, tak usetrim spoustu casu, navic se tak nestresuju a hlavne si to uzivam a mam z jezdeni radost
jo, ale byly doby, kdy ani otacky v cervenym poli na to nestacily
no, a ta ctyrkolka ja v zime povinnost i pro ty deti do skolky
to je tak akorat
je to mnohem prijemnejsich 100 koni nez udychanych 100 koni z rozzurenyho litrovyho trojhrnku