Novinky

Zpět na článek

Toyota Hilux V6 spalující benzin je v Česku. Koupíte ji jako podpultovku

14 komentářů

adamzprahy
To musíš psát tyhle slinty pod úplně všechny články?
kesumb
coze?! Jako ten s 220nm? Jako ten bez poradnyho pohonu zadni napravy? To snad couva jenom na elektro. To je dobry do mestskyho mamakaru sotva a nehodi se to ani do velkyho suv, natoz do pracovniho pickupu. Naopak r4 skoro trilitr v nafte je ideal
Mig_35
Chápu ze povolání “kkt na plný úvazek” není žádný med. Ale o víkendu by sis mohl vzít volno 😉
kesumb
Ja mam benzin rad, ale do hiluxu jsem bez zavahani objednal 2,8 naftu. Je to pracovni stroj...
praptak
Ten benzínový motor má parametry lepší, spotřeba není parametr.
petr petrumr
wine, co uděláš jak budou montovat značky zákaz vjezdu dieslům?
adamzprahy
Proč to není označené jako reklama? Kdo hledá benzínový Hilux tak musí skrz inzerci vědět, že to Dajbych dlouhodobě nabízí.

Mě by spíš zajímal srovnávací test s tou 2.😁 verzí.
adamzprahy
Záleží na co to máš. Pokud na práci tak jo. Na volnočasový ježdění bych tomu zajímavému čtyřlitru dal šanci.
adamzprahy
Právě to si papírově myslím. Ale to tady asi určitá sorta diskutérů nepochopí. Jeden tupě mele o naftě, druhý o hybridu. Zkušenost s podobným typem aut nulová.
adamzprahy
Byť dnešním Toyotám docela fandím, tak poslední dobou mám pocit, že se jí tady dostává až moc oslavných článků...což vyvolává obavy nad nezávislou žurnalistikou. Ale jestli ti tohle téma nic neříká, tak čile konzumuj a žij vlastním dvorem (garáží) dál.
Mig_35
A motorové pily na benzin jejich ouškám lahodí
petr petrumr
tak to nečti, nevím proč někteří lesáci nemůžou jezdit v hybridu, bydlím u lesa a jak kámoš nastartuje diesla, tak srnky skáčou pryč a nevím čím to je, když jsem tam za ním dojel, tak nic. A nevím proč by to mělo být označený jako reklama, ty zakážeš všem co uznáš za vhodný, nebo máš problémy a tady si to nahrazuješ?
WinDiesel
Benzín s parametry horšími než má diesel je k ničemu 😄
Řval jsem smíchy když tady někdo napsal že je to "zajímavý motor". 😒]
Dajbych to nemůže prodat a tak brnknul chlapcům z auto.zm, možná poskytnul nějaké "plnění" 😄
petr petrumr
Hiluxu by slušel 2,5l hybrid, kromě uživatelů tažnýho, ale jak jsem byl svědkem přebírání hiluxů lesníkama co tam přijeli dustrem, tak jim stačí závěs na nebržděný vozík, který používají i když používají u nás ten koš na kulu.