Elektromobilita
Aldaa
Příspěvek podléhá schvalování.
.... prostě minimálně část městské populace EV auty jezdit může a třeba i bude chtít, tak buďte rádi, aspoň vám nebudou smrdět pod nos....
a zbytek populace může ještě 20 let jezdit fosilně, takže se hoďte do klídku :-!
a zbytek populace může ještě 20 let jezdit fosilně, takže se hoďte do klídku :-!
Vždyť ano. Ta malá bohatá část populace nebude té velké části socek smrdět. Na oplátku ty socky budou smrdět všem s 30-60 let starými auty. Mě to baví, co tebe?
máš jistotu, že ty šunky nezakážou? Nikde není psaný, že musí každý vlastnit auto a já bych to uzákonil tak, že kdo nemá svůj pozemek, by neměl vlastnit auto a podniková auta by se neměla odstavovat na veřejnosti vůbec.
nezakážou, ale může být ekodaň na benzín jako v Německu, nebo zdanit provoz starých aut jako v itálii
Slysel jsi nekdy o sluzebnich autech? Spousta firemnich flotil v Praze muze klidne tretinu aut prezbrojit na EV....
Mně se to představuje špatně, protože mi služební auto nikdy nikdo nedal. Jestli tedy 3/4 pražáků jezdí ve služebáku, tak to už byste mohli dosáhnout skoro na 25 procent EV z celkového počtu aut. To se počítá!
staelth01
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ze budou nove rychlonabijecky, za 3 roky a jen stovka? Cekal bych cislo tak o 2 rady vyssi, pokud to s EV mame myslet vazne. A kdyz to nejde v Praze, kde to dava nejvetsi smysl, pak jak to ma jit jinde?
https😐/www.autoforum.cz/…i-elektromobilu/
😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
😄 😄 😄 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Naprosto nepodstatna zprava.
Po r. 2030 si novy spalovak koupi stejne uz jen par podivinu. 😁
Normalni lidi totiz jezdi podle penezenky.
No podle tohoto kriteria uz se nevyplati kupovat v rade trid spalovaky uz dnes...
Kdyz to Nemci odmitnou, tim vic budou nemecky automobilky zaostavat. Ja jim to nepreju,drzet se neperspektivni archaicke spinave technologie.
Po r. 2030 si novy spalovak koupi stejne uz jen par podivinu. 😁
Normalni lidi totiz jezdi podle penezenky.
No podle tohoto kriteria uz se nevyplati kupovat v rade trid spalovaky uz dnes...
Kdyz to Nemci odmitnou, tim vic budou nemecky automobilky zaostavat. Ja jim to nepreju,drzet se neperspektivni archaicke spinave technologie.
a samozrejme - vedle toho prinejmensim o 1 rad vic pomalych nabijecek
a samozrejme - vedle toho prinejmensim o 2 rady vic domacich nabijecek, ktery te vubec, ale vubec nezajimaj
a samozrejme - PRE neni jedina firma, ktera na uzemi PHy stavi nabijecky
z myho pohledu - najedeme 2 autama cca 35tis km rocne - budu mimo domaci zakladnu tankovat tak maximalne 10x za rok
nebud takovej pesimista
ty ne ??
predpokladam, ze se to moc menit nebude
spis tech delsich cest bude min
Jinak https😐/elektrickevozy.cz/…rekord-v-dojezdu FYZIKA střední škola = auto s napětím 900V https😐/mobilmania.zive.cz/…129/default.aspx
Wtf
Jiz zakladni uvaha 2x-4x prestrelena.
Bylo by fajn vedet neco o rychlonabijeni.
Nebo jen z autoforu?