Novinky
Zpět na článek
Nový Nissan X-Trail se představuje s vylepšeným hybridem. Letos dorazí i k nám
8 komentářů
speedfred
2
Z hľadiska dizajnu by som nechcel aby mi toto parkovalo garáži.
Přejít do diskuze
speedfred
Na design nejazdí žiadne auto, mne sa musí ale aj trochu páčiť aby som ho išiel kúpiť
WinDiesel
No mně se tento design vůbec nelíbí, je to přeplácané.
U VW je to jasné, oni vědí ale chtěli prostě všechno vidět/ovládat přes software na dálku, jako Tesla.
Tlačítka se na dálku asi ovládat nedají.
U VW je to jasné, oni vědí ale chtěli prostě všechno vidět/ovládat přes software na dálku, jako Tesla.
Tlačítka se na dálku asi ovládat nedají.
wakantanka
Tlacitkom len dávaš pokyn nejakej jednotke a tá zasa nejakému komponentu, rovnako ako cez display. Keď máš vzdialený prístup k jednotke, budeš to vedieť na diaľku ovládať či jej v aute dávaš pokyny cez display alebo tlačítka.
rohYpnol
Nemůžu si pomoct, ale design Japonců mě přijde o světelné roky dál před Evropou. Dokonce už mam po několikáté pocit, že trend určuje Toyota. Z bočního profilu v tom vidím prvky RAV4.
Interiér potom skvělý. Japonci evidentně na rozdíl OV Němců chápou, že ergonomie instalaci dotykových obrazovek nikam nezmizela a je stále nezbytnou součástí automobilového světa :yes: .
Interiér potom skvělý. Japonci evidentně na rozdíl OV Němců chápou, že ergonomie instalaci dotykových obrazovek nikam nezmizela a je stále nezbytnou součástí automobilového světa :yes: .