Novinky
Orosený jsem byl hlavně já, když mě nakonec nějaká závistivá k.u.r.v.a bonzla berňákům a zbylo mi jich vlastně jen pět... 8-s >😒]
Je otázka, jak dlouho tu ještě budou archaické spalovací motory... elektromobily nutně žádnou převodovku nepotřebují. Každý pokrok se mi líbit nemusí...
Chlapi to je v pohodě, těch 7 kousků šlo (přes mě) do východní Evropy... a logicky (hlavně k vůli DéPéHáčku) "bez papírů"... 😉
To je dost pravdepodobne. Ono sa totiz casto stava, ze pred zaciatkom vyroby je nejaky plan, ale skutocnost je potom ina. No a PR oddelenie casto bez overenia opakovane kopiruje to prve, povodne cislo...
Zajímavé. Pak si protiřečí sami, což ovšem u automobilek není neobvyklé, narazil jsem na to třeba v oficiální dokumentaci u Mercedesu....
Manual prostě pomalu "odchází", je jen otázka času, jak dlouho tu ještě bude a hlavně v jaké míře..., "technický pokrok" se dá zpomalit, ale zcela zastavit těžko... 😉
No, ja som pri tej vyrobe samozrejme nikdy nebol. Moje udaje su ale tiez z oficialneho zdroja. 😄 McLaren vydal knihu "McLaren-The Cars" (mimochodom nadhernu, 304 stran na ktorych je detailne popisane kazde auto v rozmedzi rokov 1964-200😄. No a tam su uvadzane tieto cisla. 😉
Kolem roku 1990? 😄) McLaren F1 se vyráběl skutečně pouze v letech 93-98, první předprodukční prototyp byl oficiálně představen na GP Monaka v květnu 1992. Podle oficiálních údajů McLarenu vzniklo 107 exemplářů všech verzí - viz má reakce k Markovu příspěvku.
Právě proto jsem si v článku mírně rýpl do podobnosti s italskou konkurencí... 😄 Ale ty výfuky v zadním čele mě ani po půlroce od představení oficiálních fotek nenechávají chladným....
Marko: netvrdím, že nemáš přesná čísla 😄 Ovšem 107 vyrobených kusů celkem uvádí nejen server ultimatecarpage.com, ale i oficiální tisková zpráva McLarenu. Ve 49stránkovém románu byla větička: "Only 107 examples of this iconic supercar were made." Komu bych měl věřit více než samotné automobilce? 😄
Presne cisla k F1 su nasledujuce😒br />
F1 64ks
F1 GTR 9ks (zavodna specifikacia sezony 1995)
F1 LM 5ks
F1 GTR 9ks (zavodna specifikacia sezony 1996)
F1 GT 3ks (longtail - civilna verzia)
F1 GTR 10ks (longtail - zavodna verzia)
----------------
total 100ks
F1 64ks
F1 GTR 9ks (zavodna specifikacia sezony 1995)
F1 LM 5ks
F1 GTR 9ks (zavodna specifikacia sezony 1996)
F1 GT 3ks (longtail - civilna verzia)
F1 GTR 10ks (longtail - zavodna verzia)
----------------
total 100ks
Třeba to ještě přijde, Ferrari taky nakonec podlehlo a pro Californiu manuál přišel. Teď ještě tu 458...
Uvidi me, dnes v novinach bylo, ze na jare 2011 prijde novy model nebo odvozeni od tohoto modelu (takze asi kabriolet). Kazdopadne je radost mit novou konkurenci v teto tride aut!
No myslim, ze maji na cem stavet...vcetne marketingu 😉 Hlavni konkurenci pro Ferrari urcite nikdy nebudou (mozna silny tvrzeni), ale uspech by mohli mit...
Rad upresnim!
1.Kolem roku 1990 vuz F1 bylo vyrobeno kolem 103 Ks za 1m$ =1Ks zvladnul 240mph nejrychlejsi vuz svych dob povoleny na verejnou komunikaci.
2. Soucastna tovarne je schopna vyrobit okolo 100 vozu MP4-12C rocne a okolo 150 000 Ł za kus , ale jiz nyni se na druhe strane umeleho jezera ve Wokingu stavi dalsi tovarna, kde bude probihat masovejsi vyroba.
3. V soucatne dobe planujou vyrobit prvnich 1000ks ale jiz nyni maji 1600 zavaznych objednavek.
4. Hlavni cilem McLarenu je se stat do XY let hlavnim konkurentem Ferrari a prodavat kolem 5000 vozu rocne.
5. Zatim se planuji 2 dalsi modely v budoucich letech. Vzdy s motorem vzadu!
Reference: The Economist March 20th-26th 2010
1.Kolem roku 1990 vuz F1 bylo vyrobeno kolem 103 Ks za 1m$ =1Ks zvladnul 240mph nejrychlejsi vuz svych dob povoleny na verejnou komunikaci.
2. Soucastna tovarne je schopna vyrobit okolo 100 vozu MP4-12C rocne a okolo 150 000 Ł za kus , ale jiz nyni se na druhe strane umeleho jezera ve Wokingu stavi dalsi tovarna, kde bude probihat masovejsi vyroba.
3. V soucatne dobe planujou vyrobit prvnich 1000ks ale jiz nyni maji 1600 zavaznych objednavek.
4. Hlavni cilem McLarenu je se stat do XY let hlavnim konkurentem Ferrari a prodavat kolem 5000 vozu rocne.
5. Zatim se planuji 2 dalsi modely v budoucich letech. Vzdy s motorem vzadu!
Reference: The Economist March 20th-26th 2010
Jj, fakt se to tu říká... >😒]
Tohle auto prostě (bez klasického manuálu) opravdu "sportovní" nikdy být ani nemůže... 😲 :😉 8-s >😁
Tohle auto prostě (bez klasického manuálu) opravdu "sportovní" nikdy být ani nemůže... 😲 :😉 8-s >😁
Je to hezky auto, hlavne ta VAHA, ten VYKON a AERODYNAMIKA. Na silnici za sebou necha hodne nejrychlejsich aut bez mrknuti oka.
ale první F1 byl celkově hezčí,jestli lepší nevím,to asi nikdy neposoudím ale asi 1-ka bude větší hardcore 😉
Ano, myslím, že už plánovanou produkci někde uváděli. Ovšem otázkou je odbyt. Ačkoli nevím jak dlouho plánují vyrábět, takže třeba 3000 kusů by se celosvětově lehce ztratilo, byť je jasný, že někde v Azerbajdžánu by ses ho nedočkal, zatím co v Monaku se jich bude prohánět několik denně. GT40 v tom ani náznakem nevidím.
Takze s presnosti toho moc nevyhrajes!
Me udaje nejsou mozna nejpresnejsi to priznavam, ale jde o diskuzi ne o maturitni zkousku!!!