Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Veterán

Zpět na článek

Mazda Xedos 6: Půvabný sedan z Hirošimy měl konkurovat trojkovému BMW

14 komentářů

Josef-Kratochvil
Měl jsem a rád vzpomínám. Koroze a motor po smrti, celkove dost problémů. Ale krásný bylo a měl jsem ho rád.
webpaja
To jsi měl jako nové? Koroze byla bez diskuze, na japonce ta auta rychle zmizela ze silnic.
Josef-Kratochvil
Ne, to jsem kupoval někdy v roce 2003-4, myslím že rv 96, 95. Už si nepamatuju přesně. Objel jsem jich hodně, rezate bylo všechno. Ten můj taky, akorát to předchozí majitel hezky zamaskoval. Motor už neměl tlaky, byl zralej na GO. Melo to 120t, myslím. Paštika, tam postupne odcházelo všechno, vyjma elektriky. Ale krásná a moc dobře se to řídilo.
webpaja
Jak auto někdo před tebou zanedbával, je to pak peklo.
Anonym
To ta spolehlivost nic moc teda.

Koroze je jasná, Mazdy hnily i po roce 2005, osobně sem jich několik viděl na vlastní oči.

Ale motor co je KO ve 120, to je dost smutný.

Já měl 2,5 V6 Mitsubishi ve Stratusu, a ten šlapal jako hodinky i ve 200 tis km
Horst Schimanski
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
PrimitivRadek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
KANKUNEN
a taky jsem už nějaké ty Mazdy měl a mám.
speedfred
Ja som mal Mazdu iba jednu a to 323 GTR.
Xedos bolo ale vtedy pekné auto.
KANKUNEN
Mazdy znám, sranda je, že ty dvoulitry jedou úplně stejně, ten podladěný i SKY X bys do 4t otáček nepoznal.
speedfred
Kámoš nedávno kúpil M3 SKY a synovec M3 ten najslabší 2l. Na Sky som nešiel ale ten 90kW 2l áno a nešiel vôbec zle ale hlavne mladý s tým robí celkom pekné spotreby.
KANKUNEN
Ten motor je úplný ideál,ale k automatu by byl lepší podladěný 2,5.
Emel
Šestka byla krásná, devítka už o něco míň... a s tím 2.0V6 to jezdilo docela hezky (bratranec jí měl). Já měl jiné Mazdy 😄
traveldrive
Deviatka udivovala agilitou, na pririaďovanie kolies zadnej nápravy som vtedy docela čumel. Prepletalo sa to parkoviskami a úzkymi uličkami ako lasička.