Francouzská automobilka DS Automobiles představila modernizovanou podobu modelu DS 3 Crossback. Drobné změny vzhledu doplňuje kratší název a upravený elektrický pohon.
To si často hovorím aj pri kompaktoch od skutočnej prémie. Čo také úžasné ponúka? Normálne by som dal prednosť DS4 pred BMW 1. Nuž ale sto ľudí, sto chutí.
Tak to je, povedal by som, celkom opačná ponuka. Kým DS sa tvári, že ponúka viac pre solventnejších, BMW 1 mi príde ako pokus ponúknuť logo BMW na kapote tým, ktorí na "poriadneho" bavoráka nemajú.
Kašpárek jseš tady jedině ty. Ten "arugment" že se tady lze vyjadřovat jedině k autům té kategorie, který diskutér vlastní už je tak otřepaný a ubohý, že fakt nechápu že se k něčemu takovému snižuješ. Fakt trapné. :-)
BMW je pro mě prostě pořád synonymem auta s motorem vpředu podélně a pohonem zadních (nebo všech kol). Naopak u mainstreamových značek mě motor napříč a pohon předních (či všech kol) nevadí. Co na tom nechápeš? :-)
I kdyby tato auta byla superlevná, rozhodně bych si je nekoupil. Zásadně si totiž kupuju jen auta, ze kterých pak mám radost. To je ale asi mimo tvé chápání. :-[]:-[]:-[]
Taky souhlasím a jednoho Citroena mám doma a v rodině jsme jim měli poměrně dost. Značku DS vidím jako fail, a prodeje (minimálně u nás) jsou tragické ;-)
My máme v rodine momentálne dva, čo ale pohľad na dizajn Citroenov nijak nemení.
Sú to vcelku fajn autá na nenáročné vozenie, ale súčasná prax Citroenu je voči jeho bohatej a excelentnej histórii ťažký fail.
Jiná/horší skladba výbavy, něco nedostaneš vůbec. Horší odhlučnění. Vyšší cena s DPH i volitelných výbav a pokud budou policajti chtít a prudit, mohou tě zastavit všude, kam nákladní vozy nesmí atd...
Myslím, že v tejto triede nič z toho, čo si vymenoval, nijak nepocítiš.
Citroen rieši ponuku spaľovákou napríklad edíciou Bussines, výbavy sú prakticky totožné s osobnými verziami a diesel v strednej výbave začína na 21 tisíc.
Pre zaujímavosť, elektrická verzia Berlinga je za obdobnú cenu ako u VW dieslový Caddy.
A popravde, za posledných 12 rokov, čo jazdím s autami tohto typu, som nezažil policajta, ktorý by riešil kategériu môjho auta, a už vôbec nie v súvislosti so zákazom vjazdu nákladiakov - ten platí až nad 3,5 tony, ak sa nemýlim, kategória s tým nemá nič...
Takže tvoje argumenty u Citroenu neobstoja. Naopak, ak nechceš ísť do Toyoty, aj u Citroenu nejaká možnosť kúpiť si benzín alebo diesel je. ;-)
Prostě jen slouží a nekazí se, ta moje C3 byla až letos po 8 letech na výměně brzd a uhnil mi jeden držák výfuku - navařili nový a je zas na pár let klid :yes:
Ty možno nie. Ja som si povedal, že nové je lepšie ako 10-ročné a mám na ďalších 10 rokov vystarané. Keby som nevymenil pred dvomi rokmi, menil by som možno teraz - odhadom tak o 50% drahšie.
Práve naopak, urobil som dobre.
Tri roky na HO? Tak to by si sem mohol zavítať aj častejšie. Diskusie upadajú.
DS tiež veľmi nevídam, u nás sa proste veľmi nepredávajú. Raz (dávnejšie, keď bola DS novinka) som sa v nejakom modeli viezol, ale okrem toho, že to bolo tvrdé a uskákané a bola v tom tma, si z jazdy už nič nepamätám.
"Výrobce se v tiskové zprávě nezmiňuje o nejsilnějším zážehovém provedení 1.2 PureTech 155, je tedy možné, že s modernizací nabídka tohoto motoru skončí."
neskončí, příští rok dojde k doplnění 1,2 Puretechu mildhybridním systemem (+20kW) s novou automatickou převodovkou DT2 od Punch Power ;-)
Áno, ak sa nájde dosť somárov, čo to kúpia, bude problém. A EÚ vo svojej tuposti podľa "demokratických" a genderovo korektných zásad neurobí pre ochranu svojho trhu a vlastných fabrík a ľudí vôbec nič.