Spojené království začíná pomocí hlukových kamer cílit na rušivá auta a antisociální řidiče. Velký bratr třídí společnost, pomocí algoritmu má automaticky ignorovat slušné jedince.
Tak musi to tolerovat nejhlucnejsi auto v provozu ktere se kdy prodalo. Takze bych si s tim hlavu nelamal. Slyseli jste treba F-Pace s petilitrem? Je to nehorazny masakr. Ale je to legalni, stejne jako kdejake ferrari atd. :-!
...a šikana zejména mladých řidičů.Prostě hnus. Každý správný petrolhead si obdobím tuningu v mládí prošel a hlasité výfuky je pak začnou při jízdě za pár let stejně obtěžovat, takže u dalšího auta už je pak nemají. Aneb - dopřejme mládí také nějakou tu rados a projevme trochu tolerancet! :-)
https://cs.m.wikipedia.org/…ola_(literatura)
Demagogie je něco jiného. Jakoze nečekám, že by to někdo tak hloupej mohl pochopit. Ale občas se zadari a koza spocita matematický příklad ;-)
Tak jasně. Progresivističtí fanatici chtějí co nejdříve úplně zakázat dostupnou individuální mobilitu, to je váš konečný cíl. Jen k němu dospíváte postupně, salámovou metodou... :-O:no:
ty jsi ještě žádný argument nedal. konspirační teorie o tom, jak ti někdo chce zakazovat tvoje nedělní cesty do Kauflandu nejsou argument. nebo že ti chtějí sebrat možnost manuální převodovky ve tvojí schádé...
Proč by mě měl někdo zakazovat "moje cesty do Kaufladu"? A ty do nákupních center autem nikdy nejezdíš? Nebo si fakt myslíš, že já na svém autě mám řvoucí výfuk, jako nějaký puberťák? To jsou naprosto absurdní výblitky totálního diskusního zoufalce. :-)