Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Je to tady. Britové nasazují protihlukové kamery!

24 komentářů

Hammunasakra
Autor BY to MĚL VYSVĚTLIT jak to je = jestli je "jen" BULVÁRní novinář a šlo o BULVÁRní zadání SCHVÁLNĚ takhle BULVÁRně

nebo jestli je zcela odtržen od reality = a fakt chce aby výfuky co neprojdou STK se rozhodně nechaly být

Můj tip = NEodpoví 😉
Mikesus
Dle autora asi ano.
Ja na tom nic špatného nevidím a naopak by se to mělo trestat hodně přísně.
Mikesus
Dobře ty. To přesně sedi na areseho. Zajiste nechce, protože by se to dotykalo jeho. On má právo ostatní omezovat, on sám nesmi být nijak omezen.
Mikesus
😒] 😒] 😒] 😒]
Othello
.....Orwellovský přístup detekuje nehomologované výfuky antisociálních řidičů....

Snaha o snížení hluku je něco špatného ?
Arese
Ááá, král demagogie promluvil. 😒] 😒] 😒] :no: Aneb - zaprdění zezelenalí měšťáci tu vyjádřili své "oprávněné pohoršení" 😒]
Mig_35
Tak princové z Persie se svými plnokrevníky z Itálie umí být pekne otravní 😉
Mig_35
https😐/cs.m.wikipedia.org/…ola_(literatura)
Demagogie je něco jiného. Jakoze nečekám, že by to někdo tak hloupej mohl pochopit. Ale občas se zadari a koza spocita matematický příklad 😉
Othello
Aneb jeden má radost a tři sta lidí okolo je nasraných. To má být ta tolerance ?
Arese
...a šikana zejména mladých řidičů.Prostě hnus. Každý správný petrolhead si obdobím tuningu v mládí prošel a hlasité výfuky je pak začnou při jízdě za pár let stejně obtěžovat, takže u dalšího auta už je pak nemají. Aneb - dopřejme mládí také nějakou tu rados a projevme trochu tolerancet! 😄
Arese
Proč by mě měl někdo zakazovat "moje cesty do Kaufladu"? A ty do nákupních center autem nikdy nejezdíš? Nebo si fakt myslíš, že já na svém autě mám řvoucí výfuk, jako nějaký puberťák? To jsou naprosto absurdní výblitky totálního diskusního zoufalce. 😄
Arese
Lidi tvého ražení mě fakt nemůžou urazit, protože od nich takové urážky při nedostatku protiargumentů čekám. Takže bohužel, marná snaha! 😄 😄 😄
Arese
Tak jasně. Progresivističtí fanatici chtějí co nejdříve úplně zakázat dostupnou individuální mobilitu, to je váš konečný cíl. Jen k němu dospíváte postupně, salámovou metodou... 😲 :no:
Mig_35
Mě baví srát lidem na rohožku. Doprej mi trochu potěšeni Arese a pozvi si mě. Ukaž trochu tolerance :yes: časem mě to přestane bavit
Mig_35
Konečně to funguje. A už ty tvoje blitky nevidím 😊
Arese
Nevěřím, že jsi takové pako, že nechápeš rozdíl mezi budoucností a současností. Ale třeba se ve tvém případě mýlím... 😁
Freddka
Jenze ta pravidla plati pro vsechny vozy ze stejneho obdobi.

Vzhledem k tomu, ze stale ma F-Pace SVR 5.0 supercharged homologaci, muzou takhle buracet klidne i litrove trivalce.

Takze opakuju - neni treba se tim trapit.
Mig_35
ty jsi ještě žádný argument nedal. konspirační teorie o tom, jak ti někdo chce zakazovat tvoje nedělní cesty do Kauflandu nejsou argument. nebo že ti chtějí sebrat možnost manuální převodovky ve tvojí schádé...
Mig_35
:yes:
Othello
systém má přístup do registru aut. Pak není problém vyhodnotit parametry každého modelu samostatně
Freddka
Tak musi to tolerovat nejhlucnejsi auto v provozu ktere se kdy prodalo. Takze bych si s tim hlavu nelamal. Slyseli jste treba F-Pace s petilitrem? Je to nehorazny masakr. Ale je to legalni, stejne jako kdejake ferrari atd. :-!
Mig_35
Vy jste tak u te klávesnice dva? Jeden píše konspirační teorie o zákazu individuální mobility a druhy je za hodinu popírá?
Stejsn
stejně jako vždy, pokud je pod ním podepsán tento googlebot. Randál postihovat je ovšem správné a začal bych motorkama.
Mig_35
Ty jsi tupe hovado