Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Hyundai Santa Cruz už koupíte i u nás. Americký stylový pick-up nabízí český prodejce

10 komentářů

ericn
Hyundai umí, když chce. Tenhle pick-up vypadá vážně dobře a má i zajímavý motor 2,5T. 210kw je fajn, i když by mu určitě slušela i ta 3.3T 269kw, co dáva Kia do Stingeru :yes:
Mig_35
Hlavně za 1,7 je to pecka. Za 1,8 tu bude nový Ranger Raptor. To bude těžké rozhodování, jestli oficiální EU model nebo tohle 😉
JanMarx
Jasně, je to drahý na to co to je za auto, ale na druhou stranu tu nic takového nikdo v Evropě nenabízí.... Nějaké kupce si to najde, ale masově se to asi prodávat nebude
Srovnávat Off Ranger s SUV Santa Cruz je asi taky mimo.
Důležité je také si uvědomit, že nejvyšší výbava v USA Limited tam vyjde na milion a základ na nějakých 600 tisíc. :yes: a to už zní jinak co. Jezdím USA vozy už přes 20 let a jejich ceny v USA a pak v ČR mi vždy naštvou :no: je to vždy + cca 60-80 % původní ceny /doprava,clo,DPH,marže/
Nevím kde se tohle auto vyrábí, ale pokud ne v USA, proč se složitě dováží korejec z USA :no:
Mě by se více líbylo Palisade s 3,8 V6 :yes:
Mig_35
Srovnávám protože jiný benzinový mid-size na trhu není. A Tacomu měli v auto outlet za 1,4
webpaja
Když to porovnáš se studií, tak je škoda, že zde opět nasadili xicht podsvětleného radiátoru.

https😐/autobrezik.cz/…santa-cruz-2021/
kruskar
to nějak nedává smysl. Můžu za to mít plnotučný rámový pick up v plné palbě. V Americe je o milion levnější.
MariAchi
Tak 2,5 turbo je levnejsi "jen" o cca 600 tisic, ale i tak je ta cena nadsazena doslova neuveritelne.
Osobne bych neco prave takoveho bral, ale male pickupy proste v EU nejsou - byt tady na trhu Duster Oroch, uz stojim ve fronte 😄
kruskar
Jsem na tom stejně. Mě by takovýto pick up stačil, ale musel by ctít tu americkou cenu. Orocha bych bral taky.
paweru
Tak když dělám reportáž na pickupa,tak aspoň vyfotím ložnou plochu,když už nenapíšu rozměry a ložnou výšku,kvůli které si takové auto kupuji. Člověk aby pátral jinde
Libor Růžicka
Unitesta je jako vždy průkopník nadsazených cen za vozy z USA :no: