Proto kdo chce to dobré od PSA z té doby, koupí si Ford, motor zůstává, zbytek je ve všem lepší :-! Né nadarmo i Vaculík dává jako nejlepší ojetinu z té doby Mondeo MK4 (tedy s patřičnými motorizacemi, né všechny jsou dobré 😁)
Tchán si pořídil tuhle C5, na vzduchu a v nejsilnější naftě. Za 90 tisíc. Nevím, jak dlouho ji má. 5 let? Každopádně krom výměny oleje na to auto ještě ani nesáhl.
Tak samozřejmě ne na vzduchu...
Ale každopádně z vlastní zkušenosti vím, že hospodské kecy o poruchovosti Citroenů jsou dány zejména dokola se opakujícími báchorkami z dob prvních dovozů několikrát stočených a neservisovaných křapek. Já svou C5 (2HDi) prodával, když měla najeto 340k a pořád ji potkávám (jezdí jako neoficiální levné taxi). Za celou dobu provozu žádné vážnější problémy (jednou EGR za cca 6k). Rozvody komplet i s pumpou za 6k, spojka i s dvouhmotou v cca 280k km spíše preventivně za cca 15k. Takže problémy více méně žádné a servis (díly) za hubičku. Před i po C5 jsem měl a mám opět Citroen a jsem spokojen. Služebně jezdím Škodu, Ford a Kia, poruchovost/servis je naprosto srovnatelný, ale díly u Fordu dražší.....
To máš to samé, jako když čecháčkovští "hospodští odborníci" na základě dovozu totální h vraků v 90kách stále trapně pomlouvají Alfy a Fiaty.... 😒 :no:
Co tě vede k tomu, že zpochybňuješ desítky let se opakující fakt, že Fiat a Alfa jsou nejporuchovější. Sem tam se jim něco podařilo udělat dobře, ale i Fiat 500 je vždy na posledních místech spolehlivosti.
Ano, jazdi, ale ako. Uplne inak, ako ked to bolo nove auto. Premium plus sice nemam, ale musim suhlasit s tou castou clanku, ze po chvili sa podvozok rozvolni a uz to potom nikto nevie dat do povodneho stavu. Inak auto to bolo super, len skoda, ze to tak skoro zostarlo.
Záleží od modelu, C5 vrzla len v jednej zatáčke pri veľkom preťažení. Inak to bolo tiché, pohodlné, nevrzajúce auto. Vytriezvenie prišlo až s Renaultom. Nie je Francúz ako Francúz, na Peugeotoch sa nikdy vŕzganie neriešilo.
Ale každopádně z vlastní zkušenosti vím, že hospodské kecy o poruchovosti Citroenů jsou dány zejména dokola se opakujícími báchorkami z dob prvních dovozů několikrát stočených a neservisovaných křapek. Já svou C5 (2HDi) prodával, když měla najeto 340k a pořád ji potkávám (jezdí jako neoficiální levné taxi). Za celou dobu provozu žádné vážnější problémy (jednou EGR za cca 6k). Rozvody komplet i s pumpou za 6k, spojka i s dvouhmotou v cca 280k km spíše preventivně za cca 15k. Takže problémy více méně žádné a servis (díly) za hubičku. Před i po C5 jsem měl a mám opět Citroen a jsem spokojen. Služebně jezdím Škodu, Ford a Kia, poruchovost/servis je naprosto srovnatelný, ale díly u Fordu dražší.....