Testy
- nejlepší Peugeot všech dob.
Tohle bylo jedno z těch aut, které jsem vždycky obdivoval a chtěl. Zvlášť po FL... Prostě nádhera.
A nádhera je to dodnes. Jen už si nevybavím kdy jsem naposledy viděl opravdu hezký a zachovalý kousek.
A nádhera je to dodnes. Jen už si nevybavím kdy jsem naposledy viděl opravdu hezký a zachovalý kousek.
😉 😄 😄 :yes:
Houbovitá smradlavá zdechlina, ani turbodiru to nemělo
Houbovitá smradlavá zdechlina, ani turbodiru to nemělo
a proto Francouzi udělali následovníka, který měl kola posunuté dozadu a metrový přední převis :-! No a když zjistili, že je to blbost, tak 508ku udělali takovou malou placku i když krásnou, že si stejně každý koupí raději SUV bez možnosti 4x4. A taky měli vyhlášený motor 2,0 HDI a ten si pro jistotu sami zařízli a přímo nutí dealery prodávat ty elektrické nepodary. 😉
Taky se podivej, kdo v nových Peugeotech jezdí. Skoro bych tu skupinu označil za "neřidiči" a označil je jako "přemisťovači" . Všechno 1,2 a nebo 1,6 HDI. A to v autech všech velikostí. Tohle si koupí ten, komu jde v první řadě o vzhled a stačí mu, že se to "přemisťuje" víc od auta nečeká.
Ani ten vzhled už většinou není nic moc, snad tedy kromě poslední 508...
To bych zase neřekl, ta auta jsou zajímavá, rozhodně na první pohled rozpoznatelná a mě se líbí, stejně e alko spoustě dalších. Jenže tam všechno začíná i končí. PseudoSUV, žádný výběr motorů....
Problem je ten ze dnes aby uz clovek hladal auto s normalnym motorom... ono to iste mas aj s mokkou... s aircrossom... a par dalsimi.... a ked vidim kolko uz dnes stoji taka chlapskejsia vitara s 1,4turbom tak sa ani nedivim ze sa uz taketo nieco mnohym na flakanie sa okolo domu a do prace ci nakupy ani nevyplati.... na to fakt postaci aj taka mokka s trojvalcom.... ci p2008... a este mas udajne aj stylovku... kdezto vitara je len pre akoze nestylovych... podla dnesnej super logiky
Průměrný plat v roce 2002: 15 tisíc, v roce 2022: 39 tisíc. Takže, to odpovídá dnešních 2,34 mega.
Kolik stojí dnešní Peugeot odpovídající velikosti, výkonu a výbavy? Ne, lidi si furt budou stěžovat na drahotu, je to marný, je to marný, je to marný. A takový kecy, že si normální člověk si už auto nemůže dovolit....
Kolik stojí dnešní Peugeot odpovídající velikosti, výkonu a výbavy? Ne, lidi si furt budou stěžovat na drahotu, je to marný, je to marný, je to marný. A takový kecy, že si normální člověk si už auto nemůže dovolit....
Když si vezmeš jako referenční rok 2018, tak už to tak dobře nedopadne. A na válku to svádět nejde.
Seš klasický příklad demagoga, účelově vytrhávajícího jedinou veličinu z ekonomického kontextu. Jinak bys musel vzít v úvahu taky brutální nárůst všech základních životních nákladů - cen potravin, bydlení, energií atd. atd. 😒 :no:
Přesně tak.A protože se máme všichni tak dobře, rok od roku roste průměrne stáří automobilů. V Praze si se současným průměrným platem na 70 m byt Pražan vydělá za "pouhých" 16 let ( v roce 2014 to bylo 10 let). Ma to jen jeden háček. Nesmí během 16 let utratit ani korunu. Pro chytráky: Berlíňan na něj vydělá za 9 let, Varšava za 8, Bratislavan za 13.
P.S. Pamatuju se, že hned jak jsem se se 407 byl projet, tak jsem na prvním nájezdu k parkovišti utrhl přední RZ, což u tohoto auta bývalo doslova pravidlem. 😒]