Novinky
Done, ale u spalováku je to poměrně jedno. Jestli ujedu 750 nebo 800 km je fuk. Ale tady se normovaná spotřeba liší o 30%, tj max 300km, v zimě sotva 250km a to je na cestování průšvih …
130 kmh na dálnici v pohodě stačí, ale to pak nedojedeš nikam a věř, že to jakákoliv California nebo Marko Polo od MB v pohodě dá, tohle taky není extrémní úprava 😉
Samozřejmě bych těch 180 jezdil rád, ale bohužel mám jen jeden řidičák takže se raději držím někde mezi 130-150. Teda pokud se bavíme o dodávkách velikosti toho ID Buzz.
Klasickým obytňákem jsem už taky párkrát jel, celkem asi 200 tisíc kilometrů
Není zač 😄
Klasickým obytňákem jsem už taky párkrát jel, celkem asi 200 tisíc kilometrů
Není zač 😄
A všiml sis jak rychle ten jejich starý návrh vyšuměl ? 😄
Protože by za chvíli došlo na SUV, na offroady a všechny další s mizernou aerodynamikou ...
Protože by za chvíli došlo na SUV, na offroady a všechny další s mizernou aerodynamikou ...
Opet te odkazu na ev database.
A musim te opravit.
Max je 480km dojezdu. V lete pri pomale jizde.
A musim te opravit.
Max je 480km dojezdu. V lete pri pomale jizde.
https😐/zpravy.aktualne.cz/…:article:667141/
Bohuzel, kvuli lidem jako ty je potreba toto.
S elektrickou dodavkou vic jak 120 nepojedes, bo bys nikam nedojel.
S naftovou to zere ve 150 i travu okolo silnice. Ale tobe je to jedno...
Bohuzel, kvuli lidem jako ty je potreba toto.
S elektrickou dodavkou vic jak 120 nepojedes, bo bys nikam nedojel.
S naftovou to zere ve 150 i travu okolo silnice. Ale tobe je to jedno...
Mám pocit že každý využíva ten svoj camper trochu inak. Ten kto cestuje krátkymi presunmi po kempoch, ten krátky dojazd nejak riešiť nebude. V kempe to pichne do elektriny tak či tak. Kto používa svoj karavan inak, nakúpi niekde inde.
Je sám o sobě nesmysl, na cestování k ničemu, protože tahle věta - Baterie s kapacitou 82 kWh by pak měla zajistit čistě elektrický dojezd kolem 420 kilometrů - byla už v realitě několikrát vyvrácena. Podle zatím uveřejněných testů sotva přeleze 300km. takže je jen na krátké cesty :no:
Ano, proto jsem dal ten odkaz.
Zalezi na stylu (predevsim rychlosti) jizdy.
Kolik bys rad jezdil s dodavkou? 180?
Pekne dekuju.
Pak co je tady mimo misu. Podivovat se u obytnaku 110km/h....
Jel jsi vubec nekdy obytnakem???
Zalezi na stylu (predevsim rychlosti) jizdy.
Kolik bys rad jezdil s dodavkou? 180?
Pekne dekuju.
Pak co je tady mimo misu. Podivovat se u obytnaku 110km/h....
Jel jsi vubec nekdy obytnakem???
A kolikrat bude muset byt dokazano, ze v lete za idealnich podminek tolik ujede?
Jezdis se svym spalovakem za normovanou spotrebu? I ted v zime a kratky trasy???
Jestli te zajimaji skutecny spotreby (a ne hejt), tak si je najdes tady😒br />https😐/ev-database.org/…agen-ID-Buzz-Pro
A zjistis, ze pri pomale jizde muzes ujet az 480km.
Jezdis se svym spalovakem za normovanou spotrebu? I ted v zime a kratky trasy???
Jestli te zajimaji skutecny spotreby (a ne hejt), tak si je najdes tady😒br />https😐/ev-database.org/…agen-ID-Buzz-Pro
A zjistis, ze pri pomale jizde muzes ujet az 480km.
A to při konstantní rychlosti pouhých 110 kmh
Pěkně děkuju....
Jinak příměr k normované spotřebě u spalováku je dost mimo mísu
U spalováku tě ani případná vysoká nadspotřeba technicky nijak neomezuje v cestování,