Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové Mitsubishi Outlander do Evropy dorazí až v příštím roce. Jako plug-in hybrid
12 komentářů
3_diamanty
2
Mne uz predajca asi pred rokom vysvetloval ze outlander phev mozno casom pride do eu... ze je sanca ze pride a ze sa na tom pracuje ( aj som to tu tusim spominal ) ... som rad ze nevymyslal a ze opat raz mal pravdu a co to mi uz dal akesi pozitivne info ( nadej ) vopred... ved je pravdou ze doterajsi outlander phev mal v eu velky uspech a predajcovia aj zakaznici v eu o ten novy doslova zabojovali aby nestratili to rokmi vydobite zazemie aj sucasnych a dalsich zakaznikov ( dakujem hlavne predajcom mitsu v nemecku ktori sa do toho skutocne opreli ako sa patri ) ... sice pride az o rok... ale lepsie o rok ako nikdy... zda sa ze nakoniec po tych poslednych 2- 3 rokoch temnoty a negativizmu sa na mitsu v eu uz konecne zacina usmievat stastie a nebude to s nim v eu take zle a neperspektivne ako sa tu pisalo este v lete r 2020... nakoniec zda sa sa mitsu postupne opat v eu udrzi a vrati snad este silnejsie ako doteraz .... a ak ma predajca opat nesali tak do konca dekady bude mitsu v eu silnejsie ako nikdy predtym ( aj predajne ) a mozme sa tesit na dalsich par novych modelov ... uz uz som bol este nedavno zmiereny s tym ze mitsu v eu skutocne bali kufre a zrazu takato parada... ved uz o rok bude mat v eu 4 modely colt asx eclipse cross phev a outlander phev ( space star uz zrejme o rok skonci ) ..... a to je na opatovny rozbeh v eu slusne pripravena pozicia... mitsu raz opat ukazalo ze z eu nechce a ani nedokaze odist podobne ako v 2005 ... a ja som tomu rad ze to opat dopadlo ako v 2005 a mitsu ( ked to islo s nim v eu do tuheho akoby sa odrazilo od dna a opat ozilo ) ... a tu v eu opat nakoniec ostava ... takze nadalej drzim palce a vzdy budem.... uz snad to zle je za nami... a svita v eu aj pre mitsu na lepsie casy.... mitsu :yes:
Th0r
Bohuzel hnus, zjevne se to nedela pro Evropu, ale pro vkus Ciny nebo USSA, to jsou taky takovy kolotocari. :no:
Za mna vyzera paradne ( male svetla a vysoky face su v kurze... rovnako hranata kasna ) ... sice tie mega 20tky kola su tak tak na hrane ... ale inak auto je perfektne proporcne aj velkostne zvladnute... aj kabina je paradna ( konecne ) ... a nepochybne sa uz sucasni majitelia predosleho phev outlanderu na neho nevedia dockat ... este rok vydrzat a misacky bestseller v plugin svete to v eu opat rozbali naplno... cakam teda opat uspech phev outlanderu v eu... ved prave v eu mal v globale tie najlepsie predaje... a mozno aj to mu u nas nakoniec zachranilo " kozu"... kazdopadne... pre mna ako fandu znacky je to doslova sprava roka... po predoslych 3 rokoch pesimizmu ohladom mitsu v eu sa konecne mozem trosku usmiat co do blizkej buducnosti ... kusok mi pripomina volvacky socharsky styl tento novy outlander ( kodiaq ti zdaleka taku paradu nespravi a pritom tiez je pekny ) ... proste je to take jak vytesane do zuly.... aj kabina cista socharcina.... minimalisticka .. funkcna a bez blbosti... nemam slov.... uz tu mohol byt tento svalnaty fesak od mitsu davno a aj ako cisty spalovak... ale nakoniec diky bohu aj za to phevecko ... lebo aj to je doslova vymodlene a vybojovane predajcami aj zakaznikmi ... este raz diky bohu v eu aj za neho ... mam z toho neskutocnu radost :yes:
Jsi jako obvykle mimo. Je to hnusné, nehezké. PHEV je předražený a bez dotací si ani nevrzne. Prodeje Outanderu PHEV byly totálně závislé na dotacích v Německu, Nizozemí, Norsku atd.
PHEV se najednou ocitly v nemilosti a tak půjdou rychle ke dnu.
PHEV se najednou ocitly v nemilosti a tak půjdou rychle ke dnu.
Co je za stát USSA? 😒]
Pokud je to narážka na fašisty, tak ti aktuálně dnes jsou v Rusku. Nemělo tam být spíš USSR? 😒] 😒] i když ti si teď nic moderního moc nekoupí.
Pokud je to narážka na fašisty, tak ti aktuálně dnes jsou v Rusku. Nemělo tam být spíš USSR? 😒] 😒] i když ti si teď nic moderního moc nekoupí.
speedfred
nemusí platiť emisnú pokutu, ale pokutu ako s neho bolia oči a to som videl len titulnú fotku.
Starý OutL bol hnusný ale tuto to dotiahli ešte o level ďalej.
Starý OutL bol hnusný ale tuto to dotiahli ešte o level ďalej.
Taka je sablona... muskulaturna kasna... megakola... vysoko posadene male svetla ... trend je jasny .. vid aj konkurencia ... no ale hlavne ze bude aj v eu... o phevecko outlander tu zaujem bude bez pochyb... v eu ich jazdi cez 200 000 ( co je tu najviac zo vsetkych pluginov na eu trhu bez ohladu na segment ) a nejeden majitel predosleho outlanderu phevecka uz urcite chce ho vymenit za toho noveho... zvlast v nemecku bol velky tlak na prichod toho noveho... bohudik.... mitsu v eu konecne vstava z popola ... :yes:
Ale prd, Mitsu to už zabalilo, viz nové ASX alá Captur :no: Outlander byl zajímavý ve své druhé generaci s benzinem a naftou, pak už to šlo jen z kopce… Tahle obludka, navíc PHEV, to nezachrání, jelikož na ní nebudou v Německu dotace 😉
Nejen v Německu, i v Nizozemí a v Norsku. Klíčové trhy, mudrci zjistili že PHEV překáží EV 😄 😄 😄
Topere a věříš aspoň sám sobě, že se Ti to líbí? I ten hnusný tablet je nevzhledná klasika.
WinDiesel
... má tento PHEV smolíka. Mitsubishi jde v Evropě ke dnu.
Ke dnu? Ale. Mitsu samo odešlo z Evropy a zůstalo na mimoevrospkých trzích, kde se jim daří. Jen se vykašlali na evropské nesmysly stejně jako Toyota se Highlanderem, Camry s lepšími motory, Corolou s lepšími motory, protože celou svou výrobní kapacitu udali jinde po světě.