Novinky
Jsi jako obvykle mimo. Je to hnusné, nehezké. PHEV je předražený a bez dotací si ani nevrzne. Prodeje Outanderu PHEV byly totálně závislé na dotacích v Německu, Nizozemí, Norsku atd.
PHEV se najednou ocitly v nemilosti a tak půjdou rychle ke dnu.
PHEV se najednou ocitly v nemilosti a tak půjdou rychle ke dnu.
Bohuzel hnus, zjevne se to nedela pro Evropu, ale pro vkus Ciny nebo USSA, to jsou taky takovy kolotocari. :no:
Nejen v Německu, i v Nizozemí a v Norsku. Klíčové trhy, mudrci zjistili že PHEV překáží EV 😄 😄 😄
Topere a věříš aspoň sám sobě, že se Ti to líbí? I ten hnusný tablet je nevzhledná klasika.
Ale prd, Mitsu to už zabalilo, viz nové ASX alá Captur :no: Outlander byl zajímavý ve své druhé generaci s benzinem a naftou, pak už to šlo jen z kopce… Tahle obludka, navíc PHEV, to nezachrání, jelikož na ní nebudou v Německu dotace 😉
Za mna vyzera paradne ( male svetla a vysoky face su v kurze... rovnako hranata kasna ) ... sice tie mega 20tky kola su tak tak na hrane ... ale inak auto je perfektne proporcne aj velkostne zvladnute... aj kabina je paradna ( konecne ) ... a nepochybne sa uz sucasni majitelia predosleho phev outlanderu na neho nevedia dockat ... este rok vydrzat a misacky bestseller v plugin svete to v eu opat rozbali naplno... cakam teda opat uspech phev outlanderu v eu... ved prave v eu mal v globale tie najlepsie predaje... a mozno aj to mu u nas nakoniec zachranilo " kozu"... kazdopadne... pre mna ako fandu znacky je to doslova sprava roka... po predoslych 3 rokoch pesimizmu ohladom mitsu v eu sa konecne mozem trosku usmiat co do blizkej buducnosti ... kusok mi pripomina volvacky socharsky styl tento novy outlander ( kodiaq ti zdaleka taku paradu nespravi a pritom tiez je pekny ) ... proste je to take jak vytesane do zuly.... aj kabina cista socharcina.... minimalisticka .. funkcna a bez blbosti... nemam slov.... uz tu mohol byt tento svalnaty fesak od mitsu davno a aj ako cisty spalovak... ale nakoniec diky bohu aj za to phevecko ... lebo aj to je doslova vymodlene a vybojovane predajcami aj zakaznikmi ... este raz diky bohu v eu aj za neho ... mam z toho neskutocnu radost :yes:
Mne uz predajca asi pred rokom vysvetloval ze outlander phev mozno casom pride do eu... ze je sanca ze pride a ze sa na tom pracuje ( aj som to tu tusim spominal ) ... som rad ze nevymyslal a ze opat raz mal pravdu a co to mi uz dal akesi pozitivne info ( nadej ) vopred... ved je pravdou ze doterajsi outlander phev mal v eu velky uspech a predajcovia aj zakaznici v eu o ten novy doslova zabojovali aby nestratili to rokmi vydobite zazemie aj sucasnych a dalsich zakaznikov ( dakujem hlavne predajcom mitsu v nemecku ktori sa do toho skutocne opreli ako sa patri ) ... sice pride az o rok... ale lepsie o rok ako nikdy... zda sa ze nakoniec po tych poslednych 2- 3 rokoch temnoty a negativizmu sa na mitsu v eu uz konecne zacina usmievat stastie a nebude to s nim v eu take zle a neperspektivne ako sa tu pisalo este v lete r 2020... nakoniec zda sa sa mitsu postupne opat v eu udrzi a vrati snad este silnejsie ako doteraz .... a ak ma predajca opat nesali tak do konca dekady bude mitsu v eu silnejsie ako nikdy predtym ( aj predajne ) a mozme sa tesit na dalsich par novych modelov ... uz uz som bol este nedavno zmiereny s tym ze mitsu v eu skutocne bali kufre a zrazu takato parada... ved uz o rok bude mat v eu 4 modely colt asx eclipse cross phev a outlander phev ( space star uz zrejme o rok skonci ) ..... a to je na opatovny rozbeh v eu slusne pripravena pozicia... mitsu raz opat ukazalo ze z eu nechce a ani nedokaze odist podobne ako v 2005 ... a ja som tomu rad ze to opat dopadlo ako v 2005 a mitsu ( ked to islo s nim v eu do tuheho akoby sa odrazilo od dna a opat ozilo ) ... a tu v eu opat nakoniec ostava ... takze nadalej drzim palce a vzdy budem.... uz snad to zle je za nami... a svita v eu aj pre mitsu na lepsie casy.... mitsu :yes:
Co je za stát USSA? 😒]
Pokud je to narážka na fašisty, tak ti aktuálně dnes jsou v Rusku. Nemělo tam být spíš USSR? 😒] 😒] i když ti si teď nic moderního moc nekoupí.
Pokud je to narážka na fašisty, tak ti aktuálně dnes jsou v Rusku. Nemělo tam být spíš USSR? 😒] 😒] i když ti si teď nic moderního moc nekoupí.
Taka je sablona... muskulaturna kasna... megakola... vysoko posadene male svetla ... trend je jasny .. vid aj konkurencia ... no ale hlavne ze bude aj v eu... o phevecko outlander tu zaujem bude bez pochyb... v eu ich jazdi cez 200 000 ( co je tu najviac zo vsetkych pluginov na eu trhu bez ohladu na segment ) a nejeden majitel predosleho outlanderu phevecka uz urcite chce ho vymenit za toho noveho... zvlast v nemecku bol velky tlak na prichod toho noveho... bohudik.... mitsu v eu konecne vstava z popola ... :yes:
Starý OutL bol hnusný ale tuto to dotiahli ešte o level ďalej.