Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Studie říká, že tisíce nabíjecích stanic elektromobilů v USA jsou nespolehlivé

Běžná součást každodenního života s elektromobilem vyvolává stres z dojetí k nefunkčnímu stojanu. Téměř 2 z 5 pokusů o dobití končí neúspěchem.    
Zpět na článek
Avatar - Barrichello
19. 3. 2023 15:41
Utopistům to nenabíjí
:-) :-) :-) :-) :-)

divný no. Holt čínská kvalita :-) :-) :-)
Rozbalit vlákno
0
19. 3. 2023 21:23
Běžná součást každodenního života s elektromobilem vyvolává
Krome toho, ze ta veta nedava smysl tak nechapu proc bych mel mit stres z pouzivani EV.

Komicky strasidelne představy lidi co nemaji s ev zkusenosti :-)

Strach z neznameho :-)
Rozbalit vlákno
1
20. 3. 2023 13:19
Re: Běžná součást každodenního života s elektromobilem vyvol
Relevancia amerických podmienok k našim je nulová. Prečo vôbec by ma informácie z tohto opajcnutého článku mali vôbec nejakým spôsobom stresovať?
19. 3. 2023 21:44
Electrify America
Typicky věčně nejdou Electrify America. Kdo se nevyzná - Electrify America je projekt VW vytvořen v rámci vyrovnání emisních podvodů s USA a Kalifornií. Tyhle nabíječky mají věčně problém. Některé stojany nefungují a nebo například jiné nabíjí pomaleji, než by měly. Ovládání je komplikované a zdlouhavé. No, opakuji se, ale zlatý Supercharger. VW neumí adekvátně ke kvalitě svých ICE vyrobit elektriku a ani ty nabíječky nejsou ideál.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kuk
20. 3. 2023 01:21
Bodejť by byly ok když je postavil VW koncern za trest :))
Bodejť by byly spolehlivé když je postavil VW koncern za trest aby se vykoupil z Dízlgejtu. VW má plnou hubu greenwašingu, ale skutečnou motivaci má dinosaursko ropáckou. Volkswagen nemá zájem aby to fungovalo. Radši si nechaj uject vlak a přejet Teslou a Čínou. Dinosauři nerozuměj budoucnosti a mašírujou do hrobu i se svejma spalovacíma popelnicema. Dobrou noc. :no:
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kuk
20. 3. 2023 01:30
Tesla je v tom o světelná léta napřed.
Tesla má pro řidiče zpětnou vazbu kolik SCh nabíječek je funkčních, kolik obsazených a podle toho přispůsobuje plánování trasy v navigaci. Té něco co kokunkurence naprosto nechápala a teď se to horko těžko snaží dělat taky. O bezproblémovém automatickém spuštění nabíjení bez jakývkoliv diplejů, karet, klíčenek, kódů, pinů, bez zadávání čehokoliv ani nemluvě.
Elektromobilita z 50 % auta a z 50 % bezstarostná síť nabíječek. Blbý dinosauři mysleli že bude stačit vyrábět jen ty baterkáče a nabíječky jim byly u prd3le. Klasický neschopný jelita.
Neschopný dinosauři mašírujou do hrobu. :no:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - eLzyx
21. 3. 2023 08:55
Re: Tesla je v tom o světelná léta napřed.
musím potvrdit tvá slova.
Za těch 60k km, co mám s Teslou naježděno, tak se mi jednou stalo, že byl Supercharger úplně mrtvý. Jeden den. Naštěstí jsem jej pro své pokračování cesty nepotřeboval, zas tak malý dojezd ta auta nemají.
Ale "konkurence"? Třeba ČEZ mi něco vymňoukl s účtem, takže nenabiji nikde. Psal jsem na podporu, nic. Volal jsem na podporu, tam mi to nikdo nezvedá (fakt nemám čas viset na lince 20 minut). V zahraničí jsem zkoušel jeden stojan rozjet přes aplikaci a nepovedlo se. Ovšem ani nebylo třeba, chtěl jsem jen využít stání pro nabíjení. Holt jsem pak byl o 10 minut déle na Superchargeru.
A pak je tu další věc - zázemí. Tesla Superchargery jsou dostupné 24/7, nejsou za závorou obchodních center atp. Mají poblíž WC a aspoň kafomat a žrádlomat. A hlavně vím, jak je obsazený a funkční.