Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Ineos je dostupný i v Česku. Teď chystá nový plně elektrický offroad, dorazit má v roce 2026

Vývoj a výroba čistě elektrického offroadu britské společnosti Ineos bude probíhat ve spolupráci s rakouskou společnosti Magna.
Zpět na článek
Avatar - KANKUNEN
19. 4. 2023 08:45
Tohle auto je výsledek pomatenosti
automotivu na celém světě. Tento Ineos vznikl jen z jediného důvodu, takové auto nikdo nevyrábí. Defender se stal luxusní osobák, Toyota LC7 splňuje emise jen v Africe a rusku. Asi 20 firem vyrábí pick up, ale nikdo nemá jednoprostorové pracovní auto s podvozkem Hiluxu, který by měl variabilitu dodávky. Prostě auto pro dva až sedm lidí.
Rozbalit vlákno
4
19. 4. 2023 10:24
Re: Tohle auto je výsledek pomatenosti
Tak hlavne je to vysledok ratclifovej pometenosti. Odhady su, ze ho to zatial stalo cez miliardu eur a to je len zaciatok. V case brexitu to mala to byt vykladna skrina britskeho automobilizmu, len jaksi-taksi najvatsi sponzor brexitu zdrhol do monaka, z fabriky v uk je fabrika vo fr, z uk motorov su motory bmw a zo slubov a novych pracovnych prilezitosti pre britov toho vela neostalo
19. 4. 2023 11:51
Re: Tohle auto je výsledek pomatenosti
Tak jen pro zajímavost, SS Rexton je v podobné kategorii a vyrábí se a prodává, dtto Land Cruiser.
Jsem na FB skupině of Grenadieru a reálně dodali asi deset aut, i když netvrdím, že všichni zákazníci se tam pochlubili.
Avatar - Barry Lyndon
19. 4. 2023 22:28
Re: Tohle auto je výsledek pomatenosti
Se strašidelným SS Rexton se to opravdu srovnávat nedá. Tohle je auto náčelníka horské služby, takže stačí přidat trochu goretexu a je kurdolap jako vyšitý :D :yes: :yes: (prý Rexton... :no: :no: :D )
20. 4. 2023 07:49
Re: Tohle auto je výsledek pomatenosti
V reálu bude ten náčelník horské služby jezdit nejspíš v tom Rextonu. V Rakousku to NOVA vyhnala někam přes sto tisíc EUR, u nás a na Slovensku to bude aspoň za dva. Srovnávat se to dá díky rámové konstrukci, kterou má Rexton stejně jako Grenadier a jedním z posledních aut /možná ještě Wrangler a G-class/.