Novinky
Když v legislative má oporu jen znacka EL kterou může mít i dýzlový čmoud??
Ten zmíněný GLE PHEV má tak velkou baterii, že je statisticky velice nepravděpodobné, že by tam jel na diesel... To bych risknul... 😁 :yes:
bud všichni nebo nikdo.
Chodte pěšky zelený utopisti placení Čínou
Chodte pěšky zelený utopisti placení Čínou
Nebrec rusko-cinsky trolle. Jdi si trollovat jinam, kdyz nechceš diskutovat.
Jinak jsem pro, aby platilo pro všechny bez výjimek. Stejně tak i aby musela všechna auta v reálném provozu splňovat emise, a zadne výjimky jako vypalování filtru, ochrana motoru atd.
Jinak jsem pro, aby platilo pro všechny bez výjimek. Stejně tak i aby musela všechna auta v reálném provozu splňovat emise, a zadne výjimky jako vypalování filtru, ochrana motoru atd.
Zásobování potřebuje výjimky, těžko tam budete vozit zboží na trakaři.
S Váma se diskutovat nedá, školkovej kašpare. Všechna auta splnují emise k danému roku kdy byla vyrobena.
Takže když si vezmu auto z roku 1930 a pojedu s ním na Malou stranu, splnuje přesně emise k roku výroby.
A nikdo mi nebude zakazovat s tím jezdit!!!!! Auto bylo schváleno do provozu, splnuje platné předpisy a nikdo nikomu v roce 1930 neoznámil, ani následným kupcům že s tím někdy v roce xyz nebudou smět jezdit.
Smolík. Odstěhuj se.
PS: pozdravuje tě Pája Tykač. Připrav se na blackoutíky
https😐/www.kurzy.cz/…-ale-problemy-v/
Takže když si vezmu auto z roku 1930 a pojedu s ním na Malou stranu, splnuje přesně emise k roku výroby.
A nikdo mi nebude zakazovat s tím jezdit!!!!! Auto bylo schváleno do provozu, splnuje platné předpisy a nikdo nikomu v roce 1930 neoznámil, ani následným kupcům že s tím někdy v roce xyz nebudou smět jezdit.
Smolík. Odstěhuj se.
PS: pozdravuje tě Pája Tykač. Připrav se na blackoutíky
https😐/www.kurzy.cz/…-ale-problemy-v/
Alespon nebude dochazet k vypalovani filtru pevnych castic na pesich zonach mezi lidmi.
Nastesti diesel uz patri minulosti.
No fakt. Přijeďte se do Prahy podívat, speciálně na pěší zóny P1. Peklo. Že?