Novinky
Minimálně dvakrát denně bych rád chodil pěšky nejkratší cestou pěší zónou. Nejde to, protože vod rána do noci tam v pětistupech stojej a popojížděj stovky dieselů s výjimkama a furt vypalujou filtry, vo chodce tam nezavadíš. Musím to vobcházet po magistrále, kde je alespoň trocha čistýho vzduchu.
No fakt. Přijeďte se do Prahy podívat, speciálně na pěší zóny P1. Peklo. Že?
No fakt. Přijeďte se do Prahy podívat, speciálně na pěší zóny P1. Peklo. Že?
S Váma se diskutovat nedá, školkovej kašpare. Všechna auta splnují emise k danému roku kdy byla vyrobena.
Takže když si vezmu auto z roku 1930 a pojedu s ním na Malou stranu, splnuje přesně emise k roku výroby.
A nikdo mi nebude zakazovat s tím jezdit!!!!! Auto bylo schváleno do provozu, splnuje platné předpisy a nikdo nikomu v roce 1930 neoznámil, ani následným kupcům že s tím někdy v roce xyz nebudou smět jezdit.
Smolík. Odstěhuj se.
PS: pozdravuje tě Pája Tykač. Připrav se na blackoutíky
https😐/www.kurzy.cz/…-ale-problemy-v/
Takže když si vezmu auto z roku 1930 a pojedu s ním na Malou stranu, splnuje přesně emise k roku výroby.
A nikdo mi nebude zakazovat s tím jezdit!!!!! Auto bylo schváleno do provozu, splnuje platné předpisy a nikdo nikomu v roce 1930 neoznámil, ani následným kupcům že s tím někdy v roce xyz nebudou smět jezdit.
Smolík. Odstěhuj se.
PS: pozdravuje tě Pája Tykač. Připrav se na blackoutíky
https😐/www.kurzy.cz/…-ale-problemy-v/
nebude se tam vozit nic. Milovníci čerstvého vzdoušku ve městě at zdechnou hladem. Když bezemisní doprava, tak žádná doprava.
Peštujte si na balkoně v truhlíku ředkvičky slouhové Ćíny.
Peštujte si na balkoně v truhlíku ředkvičky slouhové Ćíny.
Přímo na pěší zóně jich tolik není, ale v okolí ano. Lepší by bylo zakázat těm dieselum celé širší centrum ohraničené vnitřním okruhem. To by pomohlo vzduchu.
:yes:
Alespon nebude dochazet k vypalovani filtru pevnych castic na pesich zonach mezi lidmi.
Nastesti diesel uz patri minulosti.
Alespon nebude dochazet k vypalovani filtru pevnych castic na pesich zonach mezi lidmi.
Nastesti diesel uz patri minulosti.
Ten zmíněný GLE PHEV má tak velkou baterii, že je statisticky velice nepravděpodobné, že by tam jel na diesel... To bych risknul... 😁 :yes:
Nebrec rusko-cinsky trolle. Jdi si trollovat jinam, kdyz nechceš diskutovat.
Jinak jsem pro, aby platilo pro všechny bez výjimek. Stejně tak i aby musela všechna auta v reálném provozu splňovat emise, a zadne výjimky jako vypalování filtru, ochrana motoru atd.
Jinak jsem pro, aby platilo pro všechny bez výjimek. Stejně tak i aby musela všechna auta v reálném provozu splňovat emise, a zadne výjimky jako vypalování filtru, ochrana motoru atd.
Chodte pěšky zelený utopisti placení Čínou