Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Výkon není všechno! Čtyřválcový Mercedes-AMG C 63 nezaujal

20 komentářů

del42sa
Podle mě udelali chybu, že tam nedali tříválec, s tim by to bylo konečně terno 😁
Arese
Vedení Mercedesu se očividně domnívalo, že jejich nejnáročnější zákazníci, kteří kupují ultradrahé sportovní modely AMG, jsou úplní blbci. No, nejsou, pánové, nejsou! 😒] 😒] 😒] Vždyť který zákazník milující řízení by toužil po komplikovaném a těžkém hybridu s ošizeným spalovacím motorem? 😲
Markus1
Ty uz s tym Gckom ….. povedz v com je to Gecko take uzastne?
Okrem pozerstva a statusu v nicom…..mal som tu cest mesiac na gecku jazdit a to auto si samo sebe odporuje….zvonku obluda-dnuka nic moc priestorovo,posobi ako offroad ale v amg verziach dobre ze nema slicky, ma cez 500ps(amg) ale jazdi ako traktor, stoji palku ale ked zavries dvere znie to ako trabant……
PicoBello
Byť zákazníkom Mercedesu, zvlášť ich performance modelov, hádam by ma aj urazilo, keby o mne vyhlásili, že ma počet valcov nezaujíma.
ericn
Spíš jen 2hrnek 0,9l od Fiatu samozřejmě řádně hybridizovaný, to by byla teprve pecka 😒] :yes:
speedfred
chytia konečne za rypák a do takýchto modelov dávajú mormálne spaľováky ako továreń na emócie.
Eko nech si nehajú do iných kategórií.
Mr.Murphy
je podle rychleho hledani v mobilu o 500kg vyssi nez u Giulie QV 😁 😁 😁 😁
Arese
😒] :yes:
Pepa__007
Ted je treba kde vybírat a jit ke konkurenci. Ale az nebude kde brát, to bude terno a zájem o ojetiny. 😉
S green dealem na věčné časy. My ten svět zachranime.
MrBeranek
Ať si ten čtyřvál strčí někam! Z osmiválce přeskočit na čtyřválec? Jen ať si nabijou rypák.
dodo24
To vazne? Chlapec s Polom v trendline povazuje za jedine rozumne auto od mercedesu Gčko? Velmi fundovaný názor teda. Všade bol, všetko videl.
twistedTSD
Tak to je opravdu nečekané, že vrcholný model prémiového sedanu si lidi nekupují, aby mohli machrovat, kolik km projedou na elektřinu po městě, kolik koní to doluje z čtyřválce a jak dobře to fejkuje zvuk motoru.
Markus1
Co cakas od cloveka co tu roky fuckoval koncern a velebil h/k a nakoniec kupil polo….
displacement
Já (jakožto majitel E63) bych si tohle jako 2. auto do rodiny představit uměl představit.
Ale muselo by to stát 1/2, maximálně 2/3 ceny. Cokoliv nad 2/3 je z mého pohledu neakceptovatelné, neboť se na mě v podobné hladině jako na zájemce po očku kouká třeba RS4 s V6 (v Reichu od 87 500 EUR).
kesumb
je to o 200kg tezsi nez byla nemhev benzinova q7….

Ve svete lehci a levnejsi m3 si to bude priznivce hledat tezko.
webpaja
Elektromotor je důležitou složkou výkonu právě kvůli R4. Problém je hmotnost celého ústrojí, vůbec by mi nevadilo, že můžu jezdit město a příměsto na elektriku.
webpaja
z čeho vychází tvá teze?
Mr.Murphy
s tou Q7 je to debakl 😒]
webpaja
To určitě klienty modelů AMG taky nezajímá, stejně jako motorizace. Podle německých testů dostává C43 od M340i řádně naloženo.

C63 je na tom podobně😒br />https😐/www.youtube.com/watch?…
3_diamanty
Ze za tie prachy od nich uz len jedine Gecko :yes:

A tym celym zbytkom portfolia nech oblbuju vieme koho... ono sa stejne stale este chyti dost solventnych v domneni ze ... ved medved ne ... ale tym tie prachy stejne chybat nebudu... takze aj ovca ostane cela a vlk... pardon medved sa tiez nasyti... tomu sa povie premiova sikovnost ... :yes: