Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Daniel Draisaitl
20 let jsem jezdil na 5er BMW. E39, E61, F10, G30 mam pekne vzpominky. Nahodou jsem otestoval Teslu a vernost k BMW skoncila
:D A to se snazis o tom, ze si udelal dobre, presvedcit nas, sebe, nebo oboji?
Dinar
5er se v průběhu let dostala do pozice etalonu vyšší střední, gen. G30 je ale bohužel tečkou za tímto vývojem. G30 je nejlepší pětka ever, perfektní design,ergonomicky téměř dokonalé, jízdně auto s přesně namíchaným mixem agility a komfortu a naprosto špičkovými pohony.
Nástupcem je auto rezignující na základní designovou linku pětky, zvenku je to hamatná "moderna", uvnitř kolotočářská lištosvítící "moderna" měnící dokonalou ergonomii v otravný patlací standard dneška. Nabídka pohonů bídná, sázka na "i" zjevná, jestli to bude prodejní úspěch, bůh suď, já tuhle generaci vynechám.
Nástupcem je auto rezignující na základní designovou linku pětky, zvenku je to hamatná "moderna", uvnitř kolotočářská lištosvítící "moderna" měnící dokonalou ergonomii v otravný patlací standard dneška. Nabídka pohonů bídná, sázka na "i" zjevná, jestli to bude prodejní úspěch, bůh suď, já tuhle generaci vynechám.
Sdílení komentáře
Třeba komentář, od které generace a které motory začaly doplácet na úspory a "modernizaci", a začaly se kazit?