Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jedinečné BMW řady 5. Prohlédněte si všechny generace

13 komentářů

Mokrous
😁 😁 😁

Tak to tu ještě nebylo...

Tesla je prý lepší než G30.

Nemám slov...
adamkrc
😁 A to se snazis o tom, ze si udelal dobre, presvedcit nas, sebe, nebo oboji?
gil54
Hmm, to dneska v Mnichově neusnou. 😁
Dinar
5er se v průběhu let dostala do pozice etalonu vyšší střední, gen. G30 je ale bohužel tečkou za tímto vývojem. G30 je nejlepší pětka ever, perfektní design,ergonomicky téměř dokonalé, jízdně auto s přesně namíchaným mixem agility a komfortu a naprosto špičkovými pohony.
Nástupcem je auto rezignující na základní designovou linku pětky, zvenku je to hamatná "moderna", uvnitř kolotočářská lištosvítící "moderna" měnící dokonalou ergonomii v otravný patlací standard dneška. Nabídka pohonů bídná, sázka na "i" zjevná, jestli to bude prodejní úspěch, bůh suď, já tuhle generaci vynechám.
Dinar
Já těmi pětkami jezdím 25 let, teslu jsem otestoval nenáhodně, a ne jednu a ne jeden typ, a horší výrobky ve vztahu cena/kvalita jsem mezi auty snad neviděl.
Ja Prvni 123
A co takhle do toho vnést i trochu novinařiny?

Třeba komentář, od které generace a které motory začaly doplácet na úspory a "modernizaci", a začaly se kazit?
Arese
Naprostý souhlas. Ovšem nejnovější sedmička je designově ještě odpudivější!! 😒 :no:
Mokrous
Souhlas.
Bohužel současná auta je jeden děs vedle druhýho.
Samej čínskej kolotoč pro LGBT+ duhový exoty.
Arese
😄 :yes:
lyon667
A teď ještě tu o Karkulce.
KANKUNEN
A i4 ti jistě zatajili.
Mokrous
😁 😁 😁
Daniel Draisaitl
20 let jsem jezdil na 5er BMW. E39, E61, F10, G30 mam pekne vzpominky. Nahodou jsem otestoval Teslu a vernost k BMW skoncila