Novinky
co k tomu více říct. Stejně jako u EV.
Co je na tom nového? Vzhledem stále stejné obludy a pohon hladový 4-valec co v reálu spolkne 8-9 l/100km...
Tak to je opravdu kauf roku 😉
Tak to je opravdu kauf roku 😉
Exteriér vzhledem ke konkurenci ok. Interiér super. Spotřebu bych za to, co nabízí a za kolik, taky přežil.
7,5 - 8 je za mě ok. Já mám starý diesel bez výkonu a taky bere 7,5. Jsem na to zvyklý 😁
V článku neustále vyskakuje reklama na Toyotu a když si člověk rozklikne obrázky, 1/3 plochy zabírá obrázek Tivoli a 2/3 kolem dokola Tivoli je reklama na vozy škoda, jak trapné.
Auto CZ je hnůj. A pro pravdu se pánové v Auto CZ nezlobte.
Auto CZ je hnůj. A pro pravdu se pánové v Auto CZ nezlobte.
Kvalitní, praktické, vybavené, dostupné, a 4válcem...
Smekám, pak že to dnes nejde.... Jde. A sakra dobře. Jen automobilka nesmí lézt do zelené evropské pr*ele a cpát lidem EV :-!
Zkus to jinak.
Zkus to jinak.
Po tom facelifte som vcelku ochotny to tivoli ist omrknut ... prave aj kvoli motoru... v cene do 20 litrov by to mohlo byt zaujimavejsie ako scala s 1,0tsi ... ( podobne rozmery, razvor aj velkost kufra )
ale lidi to kupují dál 😄
Jestli ale jsou cenově proti sobě postavené ssangYong s 1.5T a něco od VW s 1.0TSI, určitě neváhej a projeď se. Já s tím v Tivoli jezdil v té minulé generaci a jak říkám, motor mne mile překvapil.