Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Tiguan dostal prvek, který nemá žádný jiný Volkswagen. Teorie je slibná

17 komentářů

Avantime
Tak takúto bIbosť som veru nečakal. Nastavovanie ambientného osvetlenia je presne tá funkcia, ktorú potrebujem mať non-stop poruke, však? To vymýšľal niekto bez vodičáku? Aspoň že tá hlasitosť (hoci tú ako vodič mám na volante). No sklamanie, čakal som od toho akýsi i-Drive, toto je o ničom a vôbec to nerieši klimatizáciu. Nemohli tam dať dve takéto kolieska? Niečo ako mal škodovácky koncept Vision 7S.
Dnes som inak videl uniknuté zábery Tiguanu z nejakej školiacej príručky a teda aj po dizajnovej stránke sklamanie. Ako keby oprášili 10 rokov starý projekt. Neviem kto mal nápad, aby sa odklonili od hrán a začali robiť všetko zaoblené á la rad ID. ale teda už teraz je jasné, že to rýchlo zostarne a platí to aj o novom Passate.
gil54
...na který se musí řidič pokaždé a vždycky napřed podívat, než ho lze využít, já za slibný tedy nepovažuji ani náhodou.

Takový "pokrok" ať si strčí...za klobouk.
Frank51482
Naprostý souhlas. Už v současné době třeba ovládání klimy přes dotykový panel je jen nebezpečné odvádění pozornosti od jízdy. Mám Tiguana II a jsem rád za klasické otáčení kolečkem jak klimy, tak rádia.
ericn
...to je zase pí_____na. Co v tom Vlkohradě zas blbnou? Řeší zbytečný věci, co autě nikdo nepotřebuje. Potřebovali by osobnost jako byl Piech, aby je srovnal do latě a začali opět vyrábět pořádný auta a ne vymýšlet tyhle kraviny pro Mileniály a Snowflaky :no:

Btw Tiguan si kupují lidi 40+ a rodiny s dětma, ty na tyhle kraviny nemají čas...

EDIT: "Volič převodovky se pak podobně jako u dalších moderních koncernových modelů posouvá na B-sloupek." - tohle v redakci myslíte jako vážně???
Mokrous
Tvl! B-sloupek. Já padnu. Tohle je už na zlatej ventilek. Asi rozbitá klima a přehřátej mozek.

Jinak souhlas. Co novej VW, to další snůška chujovin. A tak jsem se těšil na novej Passat.
ericn
Zajímalo by mě, jak se asi řadí s voličem převodovky na “B-sloupku” 😒] To musí být něco speciálního 😉
Mokrous
Tak hele, dokud to bude na b-sloupku řidiče, tak to ještě dáme. Ale až to daj ke spolujezdci, tak budeme všichni v 3,14či. 😁 😁 😁
ericn
To budeš asi hlásit “ hele kámo, hoď mi tam Sko, pofrčíme rychleji… “ Btw je vidět, že ty články píšou opravdu borci 😒] :yes:
Mokrous
Tak v redakci autoblesku nemůžeš čekat nějakej slabej odvar. 😁 😁 😁
gil54
😁 😁 😁
Doufám, že na B-sloupek se u těch moderních koncernových modelů posunou i volanty, aby to bylo všechno pěkně po ruce.

A to jsem si bláhově myslel, že nic horšího než "Pirelly" mě tady už nepotká.
ericn
Vydrž, určitě se časem najde ještě něco vydatnějšího 😒] Tady není o překvapení nouze :yes:
traveldrive
Že by to nabudúce dali až na C-stĺpik?
Mokrous
😁 😁 😁
traveldrive
A ja som si myslel, že veta o najvýraznejšej novinke - novom odtieni laku - na piedestáli aspoň nejaký čas vydrží...
rohor
Protože nechápou, že svět patří mladým a mladí po tomto touží.
Ji/Ri
postupně se, dle nového progresivního pojetí ergonomie, bude většina ovládání přesouvat do bezprostředního okolí bodu G.
Rezna
Za me je to super vynalez....koleckem regulovat hlasitost 😆
Ale vazne, pokud tam umozni nastavit libovolnou funkci na max 3 pozice, tak to bude super.