Novinky
...na který se musí řidič pokaždé a vždycky napřed podívat, než ho lze využít, já za slibný tedy nepovažuji ani náhodou.
Takový "pokrok" ať si strčí...za klobouk.
Takový "pokrok" ať si strčí...za klobouk.
...to je zase pí_____na. Co v tom Vlkohradě zas blbnou? Řeší zbytečný věci, co autě nikdo nepotřebuje. Potřebovali by osobnost jako byl Piech, aby je srovnal do latě a začali opět vyrábět pořádný auta a ne vymýšlet tyhle kraviny pro Mileniály a Snowflaky :no:
Btw Tiguan si kupují lidi 40+ a rodiny s dětma, ty na tyhle kraviny nemají čas...
EDIT: "Volič převodovky se pak podobně jako u dalších moderních koncernových modelů posouvá na B-sloupek." - tohle v redakci myslíte jako vážně???
Btw Tiguan si kupují lidi 40+ a rodiny s dětma, ty na tyhle kraviny nemají čas...
EDIT: "Volič převodovky se pak podobně jako u dalších moderních koncernových modelů posouvá na B-sloupek." - tohle v redakci myslíte jako vážně???
Tvl! B-sloupek. Já padnu. Tohle je už na zlatej ventilek. Asi rozbitá klima a přehřátej mozek.
Jinak souhlas. Co novej VW, to další snůška chujovin. A tak jsem se těšil na novej Passat.
Jinak souhlas. Co novej VW, to další snůška chujovin. A tak jsem se těšil na novej Passat.
Zajímalo by mě, jak se asi řadí s voličem převodovky na “B-sloupku” 😒] To musí být něco speciálního 😉
Tak hele, dokud to bude na b-sloupku řidiče, tak to ještě dáme. Ale až to daj ke spolujezdci, tak budeme všichni v 3,14či. 😁 😁 😁
😁 😁 😁
Doufám, že na B-sloupek se u těch moderních koncernových modelů posunou i volanty, aby to bylo všechno pěkně po ruce.
A to jsem si bláhově myslel, že nic horšího než "Pirelly" mě tady už nepotká.
Doufám, že na B-sloupek se u těch moderních koncernových modelů posunou i volanty, aby to bylo všechno pěkně po ruce.
A to jsem si bláhově myslel, že nic horšího než "Pirelly" mě tady už nepotká.
postupně se, dle nového progresivního pojetí ergonomie, bude většina ovládání přesouvat do bezprostředního okolí bodu G.
Za me je to super vynalez....koleckem regulovat hlasitost 😆
Ale vazne, pokud tam umozni nastavit libovolnou funkci na max 3 pozice, tak to bude super.
Ale vazne, pokud tam umozni nastavit libovolnou funkci na max 3 pozice, tak to bude super.
Dnes som inak videl uniknuté zábery Tiguanu z nejakej školiacej príručky a teda aj po dizajnovej stránke sklamanie. Ako keby oprášili 10 rokov starý projekt. Neviem kto mal nápad, aby sa odklonili od hrán a začali robiť všetko zaoblené á la rad ID. ale teda už teraz je jasné, že to rýchlo zostarne a platí to aj o novom Passate.