Novinky
...to je zase pí_____na. Co v tom Vlkohradě zas blbnou? Řeší zbytečný věci, co autě nikdo nepotřebuje. Potřebovali by osobnost jako byl Piech, aby je srovnal do latě a začali opět vyrábět pořádný auta a ne vymýšlet tyhle kraviny pro Mileniály a Snowflaky :no:
Btw Tiguan si kupují lidi 40+ a rodiny s dětma, ty na tyhle kraviny nemají čas...
EDIT: "Volič převodovky se pak podobně jako u dalších moderních koncernových modelů posouvá na B-sloupek." - tohle v redakci myslíte jako vážně???
Btw Tiguan si kupují lidi 40+ a rodiny s dětma, ty na tyhle kraviny nemají čas...
EDIT: "Volič převodovky se pak podobně jako u dalších moderních koncernových modelů posouvá na B-sloupek." - tohle v redakci myslíte jako vážně???
...na který se musí řidič pokaždé a vždycky napřed podívat, než ho lze využít, já za slibný tedy nepovažuji ani náhodou.
Takový "pokrok" ať si strčí...za klobouk.
Takový "pokrok" ať si strčí...za klobouk.
😁 😁 😁
Doufám, že na B-sloupek se u těch moderních koncernových modelů posunou i volanty, aby to bylo všechno pěkně po ruce.
A to jsem si bláhově myslel, že nic horšího než "Pirelly" mě tady už nepotká.
Doufám, že na B-sloupek se u těch moderních koncernových modelů posunou i volanty, aby to bylo všechno pěkně po ruce.
A to jsem si bláhově myslel, že nic horšího než "Pirelly" mě tady už nepotká.
Tak hele, dokud to bude na b-sloupku řidiče, tak to ještě dáme. Ale až to daj ke spolujezdci, tak budeme všichni v 3,14či. 😁 😁 😁
To budeš asi hlásit “ hele kámo, hoď mi tam Sko, pofrčíme rychleji… “ Btw je vidět, že ty články píšou opravdu borci 😒] :yes:
Zajímalo by mě, jak se asi řadí s voličem převodovky na “B-sloupku” 😒] To musí být něco speciálního 😉
Tvl! B-sloupek. Já padnu. Tohle je už na zlatej ventilek. Asi rozbitá klima a přehřátej mozek.
Jinak souhlas. Co novej VW, to další snůška chujovin. A tak jsem se těšil na novej Passat.
Jinak souhlas. Co novej VW, to další snůška chujovin. A tak jsem se těšil na novej Passat.
A ja som si myslel, že veta o najvýraznejšej novinke - novom odtieni laku - na piedestáli aspoň nejaký čas vydrží...
postupně se, dle nového progresivního pojetí ergonomie, bude většina ovládání přesouvat do bezprostředního okolí bodu G.
Naprostý souhlas. Už v současné době třeba ovládání klimy přes dotykový panel je jen nebezpečné odvádění pozornosti od jízdy. Mám Tiguana II a jsem rád za klasické otáčení kolečkem jak klimy, tak rádia.
Za me je to super vynalez....koleckem regulovat hlasitost 😆
Ale vazne, pokud tam umozni nastavit libovolnou funkci na max 3 pozice, tak to bude super.
Ale vazne, pokud tam umozni nastavit libovolnou funkci na max 3 pozice, tak to bude super.
Dnes som inak videl uniknuté zábery Tiguanu z nejakej školiacej príručky a teda aj po dizajnovej stránke sklamanie. Ako keby oprášili 10 rokov starý projekt. Neviem kto mal nápad, aby sa odklonili od hrán a začali robiť všetko zaoblené á la rad ID. ale teda už teraz je jasné, že to rýchlo zostarne a platí to aj o novom Passate.