Novinky
0
Kdy už to skončí? Pořád se ti němci trumfují ve výkonu motorů a dnešní auta už jsou o několik světelných let daleko od původní myšlenky sportovního auta. Kdyby do nich nedávali omezovače, tak si budou vyšlapovat na opravdové ss. A přitom se zapomíná na důležitější aspekty sportovních aut. Co třeba hmotnost? Nebo brzdy. Největší to neduh M5, M6 a teď i M3! Audi už pomalu nestačí ty desetiválce z Gallarda a tak cpe pod kapoty jejich přeplňované zlé dvojčata.
0
No jasně, mysliš třeba v RS4 atmosférický V8 a v R8 ten samí motor. Ale myšlenka je správná. Ty hmotnosti jsou už opravdu strašidelné. Na druhou stranu jsou automobilky hodně tlačeny bezpečnostní a pokud chtějí jakž takž držet cenu a vyvarovat se drahých materiálů/konstrukcí, tak auta prostě přibývají na váze.
0
Souhlasim. Sportovní auto není stovkách koní. Je to o ovladatelnosti, agilnosti a hlavně radosti z řízení. Zadní náhon, 150 koní a hmotnost okolo tuny dá mnohem více radosti. Nepotřebuju 500 koní a 2,5 tuny. SUV nejsou sportovní auta. Nepotřebuju jezdit 300 po dálnici, radši se pořádně prodeju po serpetinách v MX5 nebo S2000. Tady jde hlavně o prestž. Určitě jsou to skvělá auta, to bezesporu, ale já bych volil jinak.
0
JO M3 SL 😄 >😁
0
přesně :yes:
0
amen hoši :yes:
mohohol by mi niekto povedat co je to Ingolstadt?
v tom případě by mi bylo milejší kdyby tam nacpali menší lehčí šestiválec osazený třeba biturbem....
Odborníku. Váhu, kterou by "ušetřili" přechodem na "lehčí" (každý blbec ví, že nový osmiválec je lehčí než stará řadová šestka) by zase nabrali těmi turby...
hele odborníku a kdo říká že by tam museli cpát V6ku ze staré M3 ? dej si facku
Honem sem s M3CSL.Měl jsem doma M3 E46,tu jsem prodal a koupil CSL.První svezení bylo neskutečné a nemohl jsem uvěřit že by mohl být takoví rozdíl v projevu auta od mormální M3jky a hlavně zvuk je brutální oproti normální.Zatím jsem ve V8 nejel ale asi to bude dobré,nebo takhle je to přece M3 to musí být dobré a V8CSL to bude něco.Jen aby měla aspoň váhu předešlé CSL.Slišel jsem od jednoho závodníka že vrchní hranice pro sportovní auto je 1400Kg potom začíná být auto těžkopádné.Mercedes a Audi,třeste se před M3!!!!!!!!!!!!
člověk co neumí any vyjmenovaná slova a jezdí v M3 CSL ? 8-s sakra a já blbec studuju....
Nechci rejpat, ale aspon pro formu a autora clanku😒br />
CSL = Coupe, Sport, Leichtbau
Nikoliv L = Leichtmetall
CSL = Coupe, Sport, Leichtbau
Nikoliv L = Leichtmetall
...tak skoro a uz je tu CSL.fajne ,fajne.je celkom srandovne ako sa vsetci musia dotahovat na BMW, dokonca aj taky kvalitny giganti ako AUDI a jeho kamos Mercedes hehe
...podla mna europa este vie ako tak stavat lahsie sporty.horsie je to s USA kde do 300C napchaju najvacsie co maju v produkcii a potom ze sportove auto.to uz radsej SUV s 600-750 konmi(porsche od Tech Artu alebo Gemballi)
...podla mna europa este vie ako tak stavat lahsie sporty.horsie je to s USA kde do 300C napchaju najvacsie co maju v produkcii a potom ze sportove auto.to uz radsej SUV s 600-750 konmi(porsche od Tech Artu alebo Gemballi)
No nevim, jestli někdo považuje 300C za sportovní auto. Nebál bych se, že v USA neuměj udělat sportovní auto, nebo nedej bože supersport.
Sportovní vlastnosti M3 jsou asi tak to jediné, v čem před konkurencí vyniká a v některých ohledech dokonce BMW výrazně ztrácí (interiér). To že se na BMW s příchodem nové M3 konkurence dotahuje ve sportovních kvalitách není srandovní, ale spíš k pláči.
...tak skoro a uz je tu CSL.fajne ,fajne.je celkom srandovne ako sa vsetci musia dotahovat na BMW, dokonca aj taky kvalitny giganti ako AUDI a jeho kamos Mercedes hehe
...podla mna europa este vie ako tak stavat lahsie sporty.horsie je to s USA kde do 300C napchaju najvacsie co maju v produkcii a potom ze sportove auto.to uz radsej SUV s 600-750 konmi (porsche od Tech Artu alebo Gemballi)
...podla mna europa este vie ako tak stavat lahsie sporty.horsie je to s USA kde do 300C napchaju najvacsie co maju v produkcii a potom ze sportove auto.to uz radsej SUV s 600-750 konmi (porsche od Tech Artu alebo Gemballi)
Konecne klepe na dvere poradny konkurent novemu Porsche GT3 RS.Doufam ze Bmw se znovu priplete do zavodu s timto dravcem a ze to bude radna podivana 😉
Hele, až budete překopávat střeva a odhazovat váhu. Zkuste Vy machrové udělat taky něco s vnějškem auta. Je to jedno z nejstrašnějších BMW a aut vůbec, co jsem kdy viděl. Děkuji autorovy, že do článku přidal fota starších. To jsem si zpravil chuť. 😄 Hlavně M3 CSL E46 >😁 dokonalý stroj a ty linie a křivky >😁 >😁 ale tohle?! 8-s to by člověk blil 😒