Veterán
Samozrejme že tebe je hneď jasné všetko. Ešte som si nevšimol, že by si niečo nevedel.
Iné je zarezať štandardný model z portfólia, a iné zarezať bestseller. To druhé pochopiteľné nie je.
Tak ono to docela pochopitelné je. Prodeje těchto malých aut dlouhodobě klesají snad všem značkám.
Co je na tom k nepochopeni?
Ze se mi to nelibi je jina vec, ale duvody jsou docela zrejme.
Ze se mi to nelibi je jina vec, ale duvody jsou docela zrejme.
Vec nazoru.
Mne se libila - a libi. Dodnes ji mam.
V modre perleti uplne krasna.
Pripoustim ne moc hezke sedacky, z podivneho materialu.
Ja mam nastesti vzacne priplatkove s alcantrou.
Sedi se v nich lepe, nez v hezcich v Grande.
Ano, i to mam.
Vim, jsem blazen.
😄
Mne se libila - a libi. Dodnes ji mam.
V modre perleti uplne krasna.
Pripoustim ne moc hezke sedacky, z podivneho materialu.
Ja mam nastesti vzacne priplatkove s alcantrou.
Sedi se v nich lepe, nez v hezcich v Grande.
Ano, i to mam.
Vim, jsem blazen.
😄
Ktore svojho casu v europskom predaji aj z golfu spravilo len statistu to je na ... pomlcim... no ale ved fiat ma co chcel... predaje dnes uz minimalne... gratulujem
Druhá generace je hezká pouze v 3d verzi. Ale hezčí určitě není. A že by působila moderneji? No tak to už je mimo. . .
Jj, 3D verze Grande Punta v oranžové, originálními 17”alu s motorem 1.4 T-Jet 88kW = ideální kombinace a jedno z nejhezčích malých aut :yes:
Mne sa viac páči druhá generácia - podľa mňa by neznalý pokojne mohol druhú generáciu označiť za najnovšiu. Zväčšiť o dva palce kolesá, vyzerala by aktuálne aj dnes.
Přesně tak. Fiat je asi jediná automobilka na světě, která dobrovolně pohřbila svůj nejúspěšnější model. A úspěch bych zasloužený.
Tak musím říct že Grande punto je dodnes nejhezčí malé auto. Hlavně 3D verze. Když vidím jakým peugeoťáckým paskvilem (600) punto nahradili tak je mi z dnešního fiat do breku. Vlastně už ta ani není fiat. . . .
...a neomluvitelné, že si Fiat dobrovolně zařízl takovouto legendu v segmentu, ve kterém po mnoho desetiletí vládl Evropě. Nepřipravit za 13 let výroby třetí generace nástupce je pro Fiat prostě strašná ostuda a modelové harakiri.... 😲 😲 😲 :no:
P.S.: Jako vždy velká pochvala autorovi článku za velmi precizní a čtivou práci o skvělých vozech! 😄 :yes:
P.S.: Jako vždy velká pochvala autorovi článku za velmi precizní a čtivou práci o skvělých vozech! 😄 :yes:
Grande Punto byla designová bomba, která zachraňovala existenci Fiatu. Proč ho nakonec Fiat nechal "vyhnít" s čím dál ořezanější nabídkou motorizací a výbavy, než ukončil výrobu bez nástupce, je mi záhadou. I kdyby se teď vrátilo, nejspíš by to byla překapotovaná 208, mrňavá a s francouzskými motory, což prostě není Punto.