Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Legenda Michael Schumacher: Život, cesta na vrchol a rekordy. Stav 10 let po nehodě

9 komentářů

gil54
...stále neznáme, měli napsat do titulku.

Potom by bylo všechno ok a ne trénovat a marně lákat čtenáře bulvárními praktikami.

Opravdu je takový přístup nutný a je přínosem? Jestli ano, navrhuji titulek "Konečně máme exkluzivní informace jak bylo o Štědrém dnu Michaelu Schumacherovi" a zařadit to do prémiové sekce. A něco o karmě by taky přitáhlo krvelačné klikače.
Viktor Čistič
Vegetuje, bohužel.
Jan Strechovsky
Z historie vše OK. Nadpisy článků by autoři měli zvažovat pečlivěji. Mě zajímal zdravotní stav nikoli historie, proto jsem článek četl a byl jsem zklamanej, že jsem se nic nedověděl.
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
webpaja
Být pod těžkém úrazu mozku, tak by jsi coby rodina taky držel pod pokličkou jeho stav. Docela dobře tomu lze rozumět.
traveldrive
Tak správne. Žiaľ, bulvárne praktiky z ACZ asi len tak nezmiznú. Blesk je Blesk.
traveldrive
Ale o tom nikto nepolemizuje. Kolega vyššie poukazuje na titulok, ktorý hlása niečo, čo v texte nenájdeš.
3_diamanty
Cloveku sa ani nechce verit ze Sumi po nehode takto preziva uz 10 rokov ... pritom nebyt tej jeho kamery na prilbe ( ktora mu po naraze na skalu prerazila prilbu ) mohlo byt vsetko inak a mozno by mu prilba aj on prezili bez ujmy... ale teraz je uz vsetko jedno ... inak nikdy som ho nemal rad ... ale ako naj pilota som ho uznaval ( a vzdy som fandil jeho superom.... hillovi... villeneuveovi... hakkinenovi a pod ) ....
honzaHK
Já ti to povím, pochopitelně jen v obecný rovině, doma jsem u něj nebyl, ale lidi po kraniotraumatech jeho typu znám. Leží v posteli, rehabilitujou ho tak, že možná zvedne nohu/ruku, zatne pěst, oční kontakt možná, asi nemluví, jestli něco málo mluví, tak mu možná nikdo nerozumí. Nejspíš je na trubce, v močáku katetr, v žaludku PEG, pořád ho otáčí kvůli proleženinám...tzn. častý infekce a ATB. Je vychrtlej. Nad postelí fotky rodiny a formulí.

Kdyby chodil, tak by ho ukázali. Kdyby chodil, tak by neměl téměř nic z toho, co jsem napsal.