Novinky
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Přejít do diskuze
v jakém režimu se ta Tesla pořizovala a používala? Bylo to "chci Teslu, dostal jsem Teslu, procitl jsem, na moje účely se to nehodí", nebo spíše "lidi šetříme, tady jsou místo Audin první Tesly, další budou následovat " ?
V tom je totiž brutální rozdíl.
Já u bývalého zaměstnavatele dostal novou Fabii 1.4TDI a odmítal jsem ji se slovy "bolí mě z toho dunění hlava, bolí mě celé tělo, nesnáším tu parodii na auto, dejte mi raději tu starou poolovou Oktávku i když je to vrak před rozpadnutím". Chvíli odolávali, ale když viděli, že s tím TDI jezdím za 10+, první servisní prohlídka byla s dovětkem "co v tom jezdí za ma.ora", tak mi tu Oktávku dali. A byl klid.
Já si dovedu představit, že budou lidi proti Tesle i z toho důvodu, že nemohou auto stáčet jako ty Audi. Takže by museli vykazovat reálné soukromé kilometry.
V tom je totiž brutální rozdíl.
Já u bývalého zaměstnavatele dostal novou Fabii 1.4TDI a odmítal jsem ji se slovy "bolí mě z toho dunění hlava, bolí mě celé tělo, nesnáším tu parodii na auto, dejte mi raději tu starou poolovou Oktávku i když je to vrak před rozpadnutím". Chvíli odolávali, ale když viděli, že s tím TDI jezdím za 10+, první servisní prohlídka byla s dovětkem "co v tom jezdí za ma.ora", tak mi tu Oktávku dali. A byl klid.
Já si dovedu představit, že budou lidi proti Tesle i z toho důvodu, že nemohou auto stáčet jako ty Audi. Takže by museli vykazovat reálné soukromé kilometry.
To znas malo lidi.
Ja znam pripady, kdy se kupovala sluzebni Tesla... a po par mesicich se vracela, se strasnym prodelkem, a kupovala Audina.
Naftova.
Ja znam pripady, kdy se kupovala sluzebni Tesla... a po par mesicich se vracela, se strasnym prodelkem, a kupovala Audina.
Naftova.
Tvl, lidstvo uz je fakt uplne zdegenerovany.
Hlavne jestli ma vysokou nosnost, ta pneumatika. Aby ty baterky uvezla.
A pomale horeni.
Možná nejake ekologicke horeni?
Hlavne jestli ma vysokou nosnost, ta pneumatika. Aby ty baterky uvezla.
A pomale horeni.
Možná nejake ekologicke horeni?
A vis, ze to tlacej vsem?
Zdaneni a zakaz spalovacich...;a dotace na EV.
Nebyt toho, tak ani nehlesnu. Kdo chce EV protoze se pro nej hodi, at si ho klidne koupi.
Za svy.
Zdaneni a zakaz spalovacich...;a dotace na EV.
Nebyt toho, tak ani nehlesnu. Kdo chce EV protoze se pro nej hodi, at si ho klidne koupi.
Za svy.
Crossclimate jsou dobry, ale pocitej tak 35 tis km a jsou hotovy. Provoz v lete je hrozne nici.
Sakra a kde ty auta kterých se zbavovali jsou? Teslu s velkým poklesem ceny bych rád koupil 😞