Hlavne jestli ma vysokou nosnost, ta pneumatika. Aby ty baterky uvezla.
A pomale horeni.
Možná nejake ekologicke horeni?
Mr.Murphy
0
tak kdyz je to pneumatika pro EV tak prave tu nosnost, trakci a celkovy charakter muze mit prizpusobeny EV ne? tohle mi zrovna smysl dava....
Ja Prvni 123
1
No ale tu hmotnost pisu ja.
V clanku se pise jen o te hlucnosti...
Franta Dobro
Znám dost lidí, včetně sebe, kteří přešli z vozidel se spalovacím motorem na elektromobily, ale... Ale! Neznám nikoho, kdo by se vrátil z elektromobilu zpět k spalováku, redakční muItitroIIe.
K tématu: dost uvažují o koupi Michelin CROSSCLIMATE 2 na své vozidlo. Počkám si na přímé porovnání z Goodyear ELECTRICDRIVE 2.
Odpovídat nemusíš, nebyl to dotaz.
Ja Prvni 123
5
To znas malo lidi.
Ja znam pripady, kdy se kupovala sluzebni Tesla... a po par mesicich se vracela, se strasnym prodelkem, a kupovala Audina.
Naftova.
eLzyx
7
v jakém režimu se ta Tesla pořizovala a používala? Bylo to "chci Teslu, dostal jsem Teslu, procitl jsem, na moje účely se to nehodí", nebo spíše "lidi šetříme, tady jsou místo Audin první Tesly, další budou následovat " ?
V tom je totiž brutální rozdíl.
Já u bývalého zaměstnavatele dostal novou Fabii 1.4TDI a odmítal jsem ji se slovy "bolí mě z toho dunění hlava, bolí mě celé tělo, nesnáším tu parodii na auto, dejte mi raději tu starou poolovou Oktávku i když je to vrak před rozpadnutím". Chvíli odolávali, ale když viděli, že s tím TDI jezdím za 10+, první servisní prohlídka byla s dovětkem "co v tom jezdí za ma.ora", tak mi tu Oktávku dali. A byl klid.
Já si dovedu představit, že budou lidi proti Tesle i z toho důvodu, že nemohou auto stáčet jako ty Audi. Takže by museli vykazovat reálné soukromé kilometry.
Ja Prvni 123
1
A vis, ze to tlacej vsem?
Zdaneni a zakaz spalovacich...;a dotace na EV.
Nebyt toho, tak ani nehlesnu. Kdo chce EV protoze se pro nej hodi, at si ho klidne koupi.
Za svy.
eLzyx
5
v tom nejsme ve při
Vladislav Oslej
0
Sakra a kde ty auta kterých se zbavovali jsou? Teslu s velkým poklesem ceny bych rád koupil 😞
Franta Dobro
Díky, Vladislave OsIe 👍🏻 Jste na pořadníku.
Mr.Murphy
3
uzivatel Zetti primo tady nedavno psal ze od EV urcite odchazi....
ryccardo
1
A pujcovna Hertz taky 😉
ryccardo
1
Crossclimate jsou dobry, ale pocitej tak 35 tis km a jsou hotovy. Provoz v lete je hrozne nici.
Niemand
0
Manželka ich mala na Yarise a vydržali asi 50 tisíc(jazdené do 3mm dezénu).
Othello
1
Tak asi kdo bere EV většinou ví do čeho jde.
Katikakus
3
Znam osobne 3 lidi, kteri elektro meli a vratili se k ICE.
Franta Dobro
Jasně, diskusní roztleskávači a muItitroIIe.
Sem s kontaktama na ně. Prej, osobně…
z Citroën C-Zero do Bentley Mulsanne? 😂😆🤣
Ja Prvni 123
2
Jses uplnej debil.
Nestojis za rec.
Franta Dobro
MarekAbsolon
2
Jsi nahlasen.
Franta Dobro
Nahlášení příspěvku proběhlo v pořádku. Děkujeme.
Nick MarekAbsoIon stále provokuje, terorizuje, vyhrožuje násilím a sprostě nadává.
Podál jsem na PČR trestní oznámení pro vyhrožování a stalking na tohoto člověka.
Pokud jsi podal trestní oznámení takto nemine tě trest za křivé obvinění.
Franta Dobro
Pachatelem nebezpeného pronásledováni mize být prakticky kdokoliv. Stalkeri pocházejí ze vsech socialnich vrstev i vekovych kategorií. Z80 % prípadi se
nebezpeného pronásledovni dopousti muzi, nejcasteji ve vekové kategorii mezi 30 a 40 lety (Dressing, Maul-Becker, Gass, 2007, s. 280). S tim koresponduje i vysledek studie provedené v CR, jejime zjistenim je, ze 79 % pachatelü stalkingu jsou muzi (Imriskova, Podaná, 2014, s. 97). Od chvile, kdy dostaly orgány cinné v trestnim rizeni nástroj na postihováni stalking v podobe trestného cinu nebezpené pronásledováni,
jsou o pachatelich vedeny statistiky.
Anonym
1
Jsi nahlášen Hammuno, pokračuj 😄
Franta Dobro
Kdo dnes bude další, muItinicku? 😄
Mr.Murphy
2
nechapu jak tady redakce muze toho imbecila trpet.... :no:
Franta Dobro
Nechápu, proč pro každou reakci musíš přepínat z jednoho účtu na druhý, cementní muItinicku a redakční animátore webu.
Hlavne jestli ma vysokou nosnost, ta pneumatika. Aby ty baterky uvezla.
A pomale horeni.
Možná nejake ekologicke horeni?
V clanku se pise jen o te hlucnosti...
K tématu: dost uvažují o koupi Michelin CROSSCLIMATE 2 na své vozidlo. Počkám si na přímé porovnání z Goodyear ELECTRICDRIVE 2.
Odpovídat nemusíš, nebyl to dotaz.
Ja znam pripady, kdy se kupovala sluzebni Tesla... a po par mesicich se vracela, se strasnym prodelkem, a kupovala Audina.
Naftova.
V tom je totiž brutální rozdíl.
Já u bývalého zaměstnavatele dostal novou Fabii 1.4TDI a odmítal jsem ji se slovy "bolí mě z toho dunění hlava, bolí mě celé tělo, nesnáším tu parodii na auto, dejte mi raději tu starou poolovou Oktávku i když je to vrak před rozpadnutím". Chvíli odolávali, ale když viděli, že s tím TDI jezdím za 10+, první servisní prohlídka byla s dovětkem "co v tom jezdí za ma.ora", tak mi tu Oktávku dali. A byl klid.
Já si dovedu představit, že budou lidi proti Tesle i z toho důvodu, že nemohou auto stáčet jako ty Audi. Takže by museli vykazovat reálné soukromé kilometry.
Zdaneni a zakaz spalovacich...;a dotace na EV.
Nebyt toho, tak ani nehlesnu. Kdo chce EV protoze se pro nej hodi, at si ho klidne koupi.
Za svy.
Sem s kontaktama na ně. Prej, osobně…
z Citroën C-Zero do Bentley Mulsanne? 😂😆🤣
Nestojis za rec.
Nick MarekAbsoIon stále provokuje, terorizuje, vyhrožuje násilím a sprostě nadává.
Podál jsem na PČR trestní oznámení pro vyhrožování a stalking na tohoto člověka.
https😐/cz.linkedin.com/…absolon-1036a779?…
nebezpeného pronásledovni dopousti muzi, nejcasteji ve vekové kategorii mezi 30 a 40 lety (Dressing, Maul-Becker, Gass, 2007, s. 280). S tim koresponduje i vysledek studie provedené v CR, jejime zjistenim je, ze 79 % pachatelü stalkingu jsou muzi (Imriskova, Podaná, 2014, s. 97). Od chvile, kdy dostaly orgány cinné v trestnim rizeni nástroj na postihováni stalking v podobe trestného cinu nebezpené pronásledováni,
jsou o pachatelich vedeny statistiky.
Nemůžeš trpět, vem si pampers.