Technika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeEvropská komise objevila Ameriku: Reálná spotřeba je vyšší než oficiální
32 komentářů
Pepa_007
Evropská komise z tohoto nepříliš lichotivého, avšak velmi očekávaného výsledku překvapená není.
To jsme rádi. Mít překvapenou EK by totiž nikdo nechtěl. Letos budou volby do EK, tak volte zodpovědně. 😉
To jsme rádi. Mít překvapenou EK by totiž nikdo nechtěl. Letos budou volby do EK, tak volte zodpovědně. 😉
Zdeněk Chevy
Tuhle darmožroutů bandu by se mělo vypráskat bičem a zrušit. Levičácká banda,co akorát umí znepříjemňovat život evropským občanům a importovat do Evropy afroislámský xindl. Evropa se musí vrátit zpět ke kořenům EHS cca 40 let zpět.
Nebude už trvat dlouho a Evropa se vrátí zpět o 100 let. Tak vydrž, všechno bude. Všechno už taky bylo. Vzpomínky na budoucnost.
Tesat do kamene! 😄 :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: A v červnu všichni k volbám!!! :yes:
ACE.
Ale obvykle kvůli neschoponosti řidičů.
Ale reální uživatelé spotřebovávají více paliva, protože nežijí v laboratoři!!! Ale ano, EK z nás všech chce mít jen ty laboratorní krysy, o kterých bude mít 100% právo rozhodovat o všem!
EK a EU je nutno zrušit! Protože to je nereformovatelná zločinecká (=jedná proti zájmům vlastních obyvatel) organizace :-!
Nestačí zakázat produkty, musí se zakázat i suroviny k výrobě.
Xxc je komunista, že jo? Nebo je z EK?
Petr Fiala
Připomněl, že komunisté říkali, že Sovětský svaz brání Evropu před válkou, že železná opona byla ochranou před imperialisty a že naše „lidová“ armáda byla připravena je zastavit. „Nebyla to pravda. V roce 1968 jsme viděli skutečný smysl sovětského míru. Jednoho rána byly v našich ulicích ruské tanky. Přišli, protože vůdci v Moskvě věřili, že chceme příliš mnoho svobody a plánujeme uniknout jejich kontrole,“ řekl.
Ano, můj styl jízdy není asi stejný jako u většiny, protože jezdím plynule a předvídavě i když si to občas profouknu až na 180 km/h, ale netrávím život přískoky po městě, nemám potřebu hrabat při každém rozjezdu a obecně jezdit brzda plyn a jen marně a zbytečně pálit dinosaury, pnojmatiky a brzdy...
Permanentně jsem ovšem cca 0,3 litru na 100 km pod WLTP.
Včera dokonce 1,5. Přijel jsem za 4,1/100 místo za 5,6. Asi dobrej vítr. Dneska fučelo a chytl jsem 2x šílenou zácpu a skončil jsem s 5,4. Jízda v režimu Sport a S&S kurvítko poctivě vypínám okamžitě po usednutí do vozu.
Problém je jen mezi sedačkou a pedálem.
Samozřejmě jsou dny, kdy 10 minut rozmrazuju auto a pak jedu jen 15-20 km do kopce s převýšením 300 a víc metrů a v cíli mám WLTP krát 2, ale to se stane 2x-3x za rok? V rámci celkové spotřeby bezvýznamná epizoda...
Na 5 km je lepší kolo, koloběžka, nohy, skútr, městská doprava atd. Nebo EV. Občas se musí jet i jen kousek, ale nemělo by to být pravidlem.
Problém je jen v tom, že někdo (tipuju automobilky) prosadil, že není povinné zveřejňovat spotřebu v jednotlivých režimech WLTP.
Sám chodím na německé stránky, abych se dozvěděl o autě víc a tam to už třeba najdu.
A to pak už nejde rozporovat prakticky vůbec. Pokud někdo jezdí jen po městě, tak se nemůže nikdo ohánět, že jezdí za víc, než je udávaná kombinovaná, když jezdí za LOW.