Motorky
Mikesus
9
No za 3.6 jezdi třeba corolla nebo yaris, ktery odvezou 5 lidi. Takze máš pravdu, že to je neefektivní. A to suv, které bude mít řekněme dvojnásobek, tedy třeba 7.5l, taky stále odveze 2x více lidí než tohle.
Přejít do diskuze
Jaké? Že to má stejnou spotrebu jako toyoti hybrid? Že to narozdil od toho odveze mnohem méně lidí a že to předřečník srovnava s suv, které má dvojnasobnou spotřebu, ale také odveze dvakrát víc lidí v mnohém větším komfortu.
Stezuj si na toho, na koho reaguju. Nebo je to moc složité pochopit 2 po sobě jdoucí příspěvky?
Stezuj si na toho, na koho reaguju. Nebo je to moc složité pochopit 2 po sobě jdoucí příspěvky?
Představ si, je i auto co jede třeba za 30 a jede v tom jeden člověk. A co jsi tím chtěl říct a jak to souvisí s tou motorkou?
To nerozporuju. Ale reaguješ špatně. Začal s tom rohypnol, já jen reagoval na jeho blbosti.
Náhodou ta spotřeba je zrovna u motorky, co klidně odveze 2 kolem světa, vynikající. Jsou magoři, co ji stlačí u této Hondí 500 i na 3L/100km.
Sám mám teď stroj, co se motá v rozmezí 4-4,5L/100km a rochním si, s 23L nádrží to udělá do sucha klidně 500km. I když blbnu, přes 5L nejde, a Alpy, kde jsme se byli s kolegy vyřádit loni, byly s průměrem 4L. Rozhodně nechyběli emoce a zážitky, žádná eko-rallye.
Pro laiky, ještě nedávno byla u motorem standardem spotřeba kolem 6L/100... ale tak teprve teď se začala řešit i zde účinnost. A emisní normy a technologie se zde nasazují se zpožděním.
Velice zajímavý stroj, ne každý potřebuje 150 koní a motor přes litr aby se bavil a užíval motocykl.
Sám mám teď stroj, co se motá v rozmezí 4-4,5L/100km a rochním si, s 23L nádrží to udělá do sucha klidně 500km. I když blbnu, přes 5L nejde, a Alpy, kde jsme se byli s kolegy vyřádit loni, byly s průměrem 4L. Rozhodně nechyběli emoce a zážitky, žádná eko-rallye.
Pro laiky, ještě nedávno byla u motorem standardem spotřeba kolem 6L/100... ale tak teprve teď se začala řešit i zde účinnost. A emisní normy a technologie se zde nasazují se zpožděním.
Velice zajímavý stroj, ne každý potřebuje 150 koní a motor přes litr aby se bavil a užíval motocykl.
mne nejak unika preco je to vlastne udajne nova moto. Smrdi to obycajnym faceliftom CB500x. Okrem cingrlatok a miernej upravy kapotaze (za mna celkom podarenej) to asi nestoji za hypoteticky obmenu. Mame doma CB500x 2019, ta ma sice len jeden kotuc vpredu a starsi typ vidle ale stale to jazdi vyborne. A s celkovou spotrebou 3,07l/100 km 😄
CB500x koupená loni na podzim, jezdí po záběhu po okreskách v okolí Brna za 2,7 na 100.
65 km do práce a zpět už dala i za 2,5 L na 100.
Umí tohle nějaká Corolla a Yaris ?
Umí jakékoliv auto projet kolony a zaparkovat jako moto ?
Neumí :-!
65 km do práce a zpět už dala i za 2,5 L na 100.
Umí tohle nějaká Corolla a Yaris ?
Umí jakékoliv auto projet kolony a zaparkovat jako moto ?
Neumí :-!