Novinky
Zetti
Me xerou a vypnout to neumim. Zrovna tak pripojeni na internet. Vypnul jsem jen to tahání za volant na uzky silnici a zaznam GPS dat s personalizaci.
Dalsi auto s temahle koninama nechci
Dalsi auto s temahle koninama nechci
Arese
https😐/medium.seznam.cz/…kaji-vedci-71203#…
Tak tohle už ekoteroristé nerozdýchají! :no: :no: 😒]
Tak tohle už ekoteroristé nerozdýchají! :no: :no: 😒]
jersey.se
U motorek jsme si vymohli možnost asistenty trvale vypínat tak, že jsme je nekupovali. Třeba to půjde i u aut.
jersey.se
U nových aut to jde trvale “vypnout” bohužel jen s automatickou ztrátou záruky. Takže ne. Neumíte.
Zetti
Ty si pěknej drsňák. Na to nemam. Muj nejvetsi punk je sxat na jejich garancni prohlidky. Tak uvidime jestli to dam a baterka ecallu zdechne sama. Takze EU vi kam si jezdim neco koupit par metru od baraku, na dál ji stejně neberu
Anonym
Zrovna u Toyoty bych věřil tomu, že SW Techstream plus obd2 dokážou cokoli. Licence jde koupit za pár doláčů i na 1 den. Jasně, něco to stojí do začátku. A když ne tak kleště, kladivo, šroubovák a stipacky plus youtube, to dohromady dokáže zázraky.
Zetti
Jeste nikdy se mi nestalo, ze by mi automobilka v cesku uznala na neco zaruku. Naposledy Toyota odešlou baterku po par mesicich provozu, Mercedes reznul náletove před ocima a Hondí opakovaně zkroucene přední kotouče, ktere jsem nahradil druhovyrobou, ktera prezila dve originalni sady. Zastoupení v cesku delaji z lidi blbce, takže penize za zarucni podminky nainvestuju do případných oprav a svete div se, jeste jich spousta zbyde
Anonym
která maj maximálně ABS, ASR a TCS a tím to končí.
Jinak se správnou diagnostikou nebo tunerskou krabičkou se dá vypnout všechno. 😄
Jinak se správnou diagnostikou nebo tunerskou krabičkou se dá vypnout všechno. 😄
Ren Ren
Velka cast ridicu se nezvladne udrzet ve svem pruhu v zatacce, nekteri ani na rovine. Asistent dodrzovani rychlosti - v CR to muze byt otrava kvuli nekvalitnimu a nesmyslnemu znaceni v kombinaci s lenosti. Ale nase neschopnost neni problem EU.
Takze nove povinnost davaji smysl a pri soucasne hustote provozu jsou nutne.
Takze nove povinnost davaji smysl a pri soucasne hustote provozu jsou nutne.
Nicméně cpát to paušálně do každé tříkolky jen svědčí o tom jak nám EU ve jménu našeho blaha jen ničí životy :-! :no: